Η βλάβη οδήγησε 800 επιβάτες στον σταθμό Calais Frethun, ενώ πολλοί επιβάτες ανάρτησαν τα παράπονα τους στην πλατφόρμα Χ
Εκατοντάδες επιβάτες του Eurostar ταλαιπωρήθηκαν αφού ένα τρένο που εκτελούσε το δρόμο από το Λονδίνο προς το Παρίσι κόλλησε στη σήραγγα της Μάγχης για σχεδόν τρεις ώρες σήμερα το πρωί.
Το πρώτο τρένο της ημέρας από το London St Pancras International (6.01 π.μ.) επρόκειτο να φτάσει στο Paris Gare du Nord στις 9.20 π.μ. τοπική ώρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βλάβη οδήγησε 800 επιβάτες στον σταθμό Calais Frethun, ενώ πολλοί επιβάτες ανάρτησαν τα παράπονα τους στην πλατφόρμα Χ.
Ένας εκπρόσωπος της Eurostar δημοσίευσε στην πλατφόρμα X: «Ενημέρωση υπηρεσίας: Το τρένο 9080 είχε ένα τεχνικό πρόβλημα σήμερα το πρωί. Αυτό το τρένο τρέχει τώρα με μειωμένη ταχύτητα προς το Καλαί, όπου οι επιβάτες θα μεταφερθούν σε άλλο τρένο της Eurostar για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Παρίσι. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση».
Service update: Train 9080 had a technical issue this morning. This train is now running at reduced speed to Calais where passengers will be transferred to another Eurostar train to continue their journey to Paris. Thank you for your understanding and our apologies for the delay
— Eurostar (@Eurostar) December 27, 2024
Σύμφωνα με τη LeShuttle, η οποία στο παρελθόν ήταν γνωστή ως Eurostar, το ζήτημα έχει πλέον επιλυθεί. Ένας εκπρόσωπος ανάρτησε στον λογαριασμό του X: «Το τεχνικό πρόβλημα με ένα τρένο της Eurostar στη σήραγγα έχει επιλυθεί. Οι υπηρεσίες λειτουργούν τώρα κανονικά.
“Οι υπηρεσίες της LeShuttle ενδέχεται να εξακολουθήσουν να αντιμετωπίζουν κάποιες καθυστερήσεις καθώς επιστρέφουμε σε πλήρη δυναμικότητα. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε και ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την υπομονή τους».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Tο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιορτάζει 30 χρόνια δράσης με συζητήσεις, συναυλίες, παραστάσεις
- Παπουτσάνης: Διανομή μερίσματος 0,04 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2025
- Εβροφάρμα: Αυξημένα 24% στα 2,038 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ιρανικά ΜΜΕ κρατούν επιφυλάξεις με Αραγτσί και άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Ευρωπαϊκές Αγορές: Πάρτι για τα Στενά του Ορμούζ
- Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν: Επείγουσα προτεραιότητα η μόνιμη αποκατάσταση της ναυσιπλοΐας στο Ορμούζ
- ΕΧΑΕ: Από 20 Απριλίου σε ισχύ η αλλαγή επωνυμίας σε Euronext Athens
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








