Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας. Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκε η ΝΔ. Καταψήφισαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
«Ναι» στην τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών ψήφισαν η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής. Καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΜέΡΑ25.
Στην τροπολογία για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των ευάλωτων συνταξιούχων κατά το έτος 2021 και την προσαύξηση προνοιακών παροχών σε χρήμα σε άτομα με αναπηρία και σε ανασφάλιστους υπερήλικες για τον μήνα Δεκέμβριο 2021, τα κόμματα τοποθετήθηκαν ως εξής: .
Στην τροπολογία για τον εξορθολογισμό της φαρμακευτικής δαπάνης, τη συνταγογράφηση φαρμάκων, θεραπευτικών πράξεων και διαγνωστικών εξετάσεων στους ανασφάλιστους και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, σε δημόσιες δομές, την ένταξη των αντιρετροϊκών φαρμάκων στην άυλη, ηλεκτρονική συνταγογράφηση και το δικαίωμα αναδοχής και υιοθεσίας σε ασθενείς με HIV και ηπατίτιδα Β, τα κόμματα τοποθετήθηκαν ως εξής: «Ναι» ψήφισε η ΝΔ.
«Παρών» ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ναι» ψήφισε το Κίνημα Αλλαγής. Το ΚΚΕ δήλωσε «όχι». Η Ελληνική Λύση ψήφισε «όχι». Το ΜέΡΑ25 ψήφισε «παρών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Business δισ. υπέγραψαν ΗΠΑ και Ιπανωβία – Η Τακαΐτσι υποσχέθηκε να προτείνει τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης
- ΟΗΕ: Οι χώρες δεν κρατούν τις δεσμεύσεις τους για να συγκρατήσουν την αύξηση της θερμοκρασίας
- North Evia Pass 2025: Μέχρι Τετάρτη 29/10 οι αιτήσεις για το voucher των 150 ευρώ
- 🔴Live η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
- Παράταση για το IRIS από 1η Δεκεμβρίου η υποχρεωτική εφαρμογή για επιχειρήσεις
- Το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από τον Μεσοπόλεμο έως σήμερα
- Η BAT σταματά την κυκλοφορία μη αδειοδοτημένων προϊόντων στις ΗΠΑ
- H Open AI έδωσε στοιχεία για τους χρήστες που εμφανίζουν ψύχωση ή αυτοκτονικές σκέψεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








