Η πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση από το 2021
Το κατώφλι του γραφείου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή πέρασε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Ανδρουλάκης.
“Είμαστε στην ώρα μας. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Χαίρομαι που μας δίνεται η ευκαιρία για αυτήν την συνάντηση, να έχουμε έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και να συζητούμε με ειλικρίνεια” είπε ο κ. Μητσοτάκης στον σύντομο διάλογό τους μπροστά στις κάμερες.
Η συνάντηση των δυο ανδρών θεωρείται είδηση και γιατί είναι η πρώτη κατ’ ιδίαν που γίνεται από όταν ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο κ. Ανδρουλάκης το 2021. Στο συγχαρητήριο τηλεφώνημα που είχε κάνει ο πρωθυπουργός στις 13 Οκτωβρίου στον κ. Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ του είχε απευθύνει πρόσκληση να συναντηθούν. Έτσι, το ραντεβού κλείστηκε με το ΠΑΣΟΚ εντωμεταξύ, μετά και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, να είναι πλέον στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το Μέγαρο Μαξίμου μιλά για μια θεσμική συνάντηση με βασικό ζητούμενο την αποκατάσταση της θεσμικής επικοινωνίας του Πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στόχος να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για τα μείζονα ζητήματα και να αναζητηθεί σε βάθος χρόνου κοινός τόπος για κρίσιμα θέματα που αφορούν την πορεία της χώρας
Από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου δεν υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα, σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος σε πρώτη φάση επιθυμεί να ακούσει τον κ. Ανδρουλάκη και να απαντήσει στα θέματα που θα του θέσει ή επιθυμεί να ενημερωθεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
- Κύπρος: Έλαβε αιτήματα για απομάκρυνση πολιτών της ΕΕ από τη Μ. Ανατολή
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη όλοι οι δείκτες παρά την ανάφλεξη στη Μ. Ανατολή
- Σαράντης: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου μέσω ακύρωσης 3,15 εκατ. ιδίων μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις