Ο Dow Jones σημειώνει πτώση 0,04% και διαπραγματεύεται στις 40.078 μονάδες
Μετά το τριήμερο ράλι, η Wall Street φαίνεται να φρενάρει στη συνεδρίαση της Παρασκευής, καθώς οι περισσότερες μετοχές υποχωρούν, εν μέσω μικτών εταιρικών αποτελεσμάτων και της εντεινόμενης αβεβαιότητας στο μέτωπο του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Κίνας. Οι βασικοί δείκτες διέγραψαν τα αρχικά κέρδη, αν και κινούνται σε ήπια πτωτικό έδαφος.
Ο Dow Jones σημειώνει πτώση 0,04% και διαπραγματεύεται στις 40.078 μονάδες. Από την άλλη πλευρά, ο S&P 500 ενισχύεται κατά 0,06% στις 5.487,88 μονάδες και ο Nasdaq καταγράφει άνοδο 0,18% στις 17.197 μονάδες.
Ιδιαίτερη κινητικότητα καταγράφεται στον τεχνολογικό τομέα, με την Alphabet, μητρική της Google, να σημειώνει άνοδο 3,6% χάρη σε θετικά αποτελέσματα α’ τριμήνου που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, καθησυχάζοντας τις αγορές για την απόδοση των επενδύσεων στην τεχνητή νοημοσύνη.
Αντίθετα, η Intel διολισθαίνει κατά σχεδόν 8%, έπειτα από τις απογοητευτικές προβλέψεις για τη συνέχεια του έτους. Παρόμοια πορεία ακολουθεί και η Skechers, η οποία υποχωρεί 7% καθώς απέσυρε την ετήσια πρόβλεψή της λόγω των εμπορικών αβεβαιοτήτων. Η T-Mobile χάνει 5,4% μετά από τη χαμηλότερη του αναμενόμενου αύξηση νέων συνδρομητών. Θετικό σήμα από την AbbVie, η οποία ενισχύεται κατά 3,5% μετά την επί τα βελτίω αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τη φετινή χρονιά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Για διακοπές στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Τουρκία: Συνελήφθησαν άλλοι τρεις δήμαρχοι της αντιπολίτευσης
- Λουκέτο 48 ωρών σε beach bar στην Άφυτο για καταπάτηση αιγιαλού
- Ανοίγει ο δρόμος για το έργο Καλλονή – Πέτρα στη Λέσβο
- Συμφωνία ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον εφοπλιστή Τσάκο
- Εκτός κινδύνου από τη φωτιά ο οικισμός της Αλυκής
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μέλη της πολιτικής γραμματείας
- Αλυκή Βοιωτίας: Σε εξέλιξη φωτιά – Στάλθηκε 112 για εκκένωση
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις