Ο Dow Jones υποχωρεί 0,65% στις 42.023 μονάδες
Σε αρνητικό έδαφος κινούνται οι δείκτες της Wall Street την Παρασκευή για δεύτερη διαδοχική συνεδρίαση, καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τα πρόσφατα στοιχεία για τον πληθωρισμό των ΗΠΑ, ενώ προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις νέες δασμολογικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανακοίνωσε χθες την επιβολή δασμών 25% σε «όλα τα αυτοκίνητα που εισάγονται στις ΗΠΑ αλλά δεν κατασκευάζονται επί αμερικανικού εδάφους», οι οποίοι θα τεθούν σε ισχύ στις 2 Απριλίου.
Ειδικότερα, ο Dow Jones υποχωρεί 0,65% στις 42.023 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει πτώση 0,57% στις 5.660 μονάδες και ο Nasdaq διολισθαίνει 0,76% στις 17.663 μονάδες. Σε επίπεδο εβδομάδας, οι δείκτες βρίσκονται σε τροχιά κερδοφορίας, με τον Dow να σημειώνει άνοδο 0,8%, τον S&P 500 να προσθέτει 0,5% για την περίοδο και τον Nasdaq να καταγράφει κέρδη 0,1%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επίθεση με βάρκα-drone σε δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο του Ομάν με νεκρό ναυτικό
- Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Μειωμένες πωλήσεις για τις μισές επιχειρήσεις στον Πειραιά
- Νεκρός Κινέζος πολίτης στην Τεχεράνη, 3.000 Κινέζοι αποχώρησαν
- Έκλεισε προσωρινά το βασικό διυλιστήριο πετρελαίου της Aramco μετά την επίθεση
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦ. 4/278/12-08-03 ΤΗΣ ΕΚ (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ)
- Μερτς: Κατηγορεί το Ιράν ότι ευθύνεται για την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
- Κικίλιας: 10 πλοία με ελληνική σημαία και 85 Έλληνες στον Περσικό Κόλπο, 325 ελληνικών συμφερόντων με ξένη σημαία
- Κουβέιτ: Επιβεβαίωσε ότι χτυπήθηκαν αμερικάνικα αεροσκάφη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







