Ο Nasdaq διολίσθησε 0,51% στις 19.632 μονάδες
Υποχώρησαν οι δείκτες την Τετάρτη στην Wall Street, αν και κατάφεραν να περιορίσουν ελαφρώς τις απώλειες στο τελευταίο κομμάτι της συνεδρίασης, στον απόηχο της απόφασης της Fed να μην μειώσει τα επιτόκια για πρώτη φορά από τότε που άρχισε να προσπαθεί να βοηθήσει την οικονομία μέσω της μείωσης του κόστους δανεισμού τον Σεπτέμβριο.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Dow Jones υποχώρησε 0,31% στις 44.713 μονάδες, ο S&P 500 κινήθηκε στο -0,47% στις 6.039 μονάδες, ενώ ο Nasdaq διολίσθησε 0,51% στις 19.632 μονάδες.
Η Fed διατήρησε το επιτόκιο στο εύρος του 4,25% έως 4,5%, βάζοντας «πάγο» στις τρεις διαδοχικές μειώσεις του 2024, όπου το μείωσε συνολικά κατά μία ολόκληρη ποσοστιαία μονάδα. Από την πλευρά του ο πρόεδρός της, Τζερόμ Πάουελ, επανέλαβε πως δεν απαιτείται βιασύνη για την αναπροσαρμογή στην χάραξη νομισματικής πολιτικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στρατηγική στροφή της Τεχεράνης με επέκταση στο βεληνεκές των πυραύλων της
- Εκτάκτως στην Κρήτη κυβερνητικό κλιμάκιο για τις καταστροφές από την κακοκαιρία
- Nations League: Ραντεβού με την ιστορία στην Τούμπα για την Εθνική Ελλάδας
- Βαρύ το οικονομικό αποτύπωμα της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή σημειώνει η Αυστραλία
- Φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας από την ανατολική Ισπανία με δύο νεκρούς
- Νέο δελεαστικό τίμημα από την Intesa Sanpaolo για την απόκτηση της Monte dei Paschi
- Basket League: Στη Θεσσαλονίκη πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής
- Δεν υπάρχει στρατιωτική λύση στη σύγκρουση με τις ΗΠΑ διαμηνύει η Τεχεράνη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








