Στα μέσα Ιουνίου είχαν βρεθεί σε Μύκονο και Ψέριμο
Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ βρέθηκαν στη Μύκονο για διακοπές πριν λίγες ημέρες.
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ιδρυτής της Amazon και η αρραβωνιαστικιά του επισκέφτηκαν το νησί με το γιοτ τους, όπου απόλαυσαν μερικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.
Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα, ο Μπέζος και η Σάντσεζ φαίνονται σε βραδινή βόλτα τους στα Ματογιάννια χαμογελαστοί και χαρούμενοι και χαιρετούσαν τον κόσμο.
Επίσης, σε άλλα στιγμιότυπα το ζευγάρι φάνηκε να κατευθύνεται προς το σούπερ γιοτ του.
Δείτε τις φωτογραφίες






Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας δεν πέρασε μόνο από τη Μύκονο, αφού είχε βρεθεί και στην Ψέριμο όπου καταγράφηκε με την αρραβωνιαστικιά του να περπατά στις παραλίες του νησιού.
O Τζεφ Μπέζος και η παρουσιάστρια ειδήσεων Λόρεν Σάντσεζ, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 2019, όταν ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε το διαζύγιό του από την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Μακένζι.
Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Μάιο του 2023.
H 53χρονη Σάντσεζ είχε δηλώσει πως όταν της έδωσε το δαχτυλίδι, η τιμή του οποίου ξεπερνούσε τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια, κόντεψε να λιποθυμήσει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Fed μείωσε το βασικό επιτόκιο των ΗΠΑ κατά 0,25%
- Δημοσκόπηση Pulse: Μισή μονάδα κέρδισε η ΝΔ από τη ΔΕΘ – Στο 24% στην πρόθεση ψήφου
- Τζιρακιάν Profil: Ο Κασπάρ Μπατανιάν νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ
- Στις Αττικές Εκδόσεις η διαφημιστική εκμετάλλευση των όψεων του πύργου Πειραιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μεικτά πρόσημα – Άλμα 17% από Puma
- ΕΚΤΕΡ: Αλλαγές στα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων λόγω μερίσματος
- Cenergy: Στα 95 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 69%
- Ευρώπη Holdings: Αυξημένα έσοδα στα 18,786 εκατ. ευρώ το α΄εξάμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις