Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν την έναρξη της λειτουργίας τους ως προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, για τις εγκαταστάσεις τους που βρίσκονται στο διασυνδεδεμένο δίκτυο.
Ήδη από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, 640 εγκαταστάσεις ΕΛΤΑ, Καταστήματα, Μονάδες Διανομής και Κέντρα Διαλογής, λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια που τους προμηθεύουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Τα ΕΛΤΑ ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για να προχωρήσουν άμεσα στην επόμενη φάση, που είναι η προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Η είσοδος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, θα λειτουργήσει προς όφελος των καταναλωτών στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού,
με την αξιοποίηση της υπάρχουσας υποδομής 1.500 καταστημάτων και ταχυδρομικών πρακτορείων και 3.000 ταχυδρόμων που συνθέτουν το δίκτυο ΕΛΤΑ, το μεγαλύτερο φυσικό δίκτυο καθημερινής επαφής με τους πολίτες σε όλη τη χώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Tesla: Τέλος εποχής για το Cybertruck;
- Βρετανία: Ο Μπέρναμ θέλει να αφήσει πίσω του το Brexit – Το νέο πολιτικό στοίχημα
- Αυστρία: Γιατί οι επενδυτές ζητούν τα χρήματά τους από τα funds ακινήτων
- Χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ: Ποιοι κερδίζουν από το επιτόκιο 3% και τις 120 δόσεις
- Συναγερμός για τα αποθέματα ντίζελ στην Αυστραλία: Το αδύναμο σημείο της
- Η γιορτή στην Ινδία που ανοίγει το χρηματιστήριο σε ημέρα αργίας
- Συντάξεις στην Ευρώπη: Ποιοι βγαίνουν νωρίτερα και ποιοι αργότερα
- Wall Street: Να αγοράσουν ή να πουλήσουν οι επενδυτές μετά τη μεγάλη αναταραχή;
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








