Σε δήμους εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος αναζητούν πλέον προσωπικό γιατρό οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, καθώς όλοι οι διαθέσιμοι μέσα στην πόλη, από τον Εύοσμο ως την Καλαμαριά, έχουν εξαντληθεί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, οι πολίτες που προσέρχονται στα φαρμακεία προκειμένου να κάνουν εγγραφή, αναγκάζονται πλέον είτε να φεύγουν απογοητευμένοι, είτε να …ξενιτεύονται επιλέγοντας προσωπικό γιατρό σε μακρινή περιοχή ή σε άλλο δήμο.
Υπενθυμίζεται από αρχές Σεπτεμβρίου οι πολίτες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στον προσωπικό ιατρό και μέσω των φαρμακείων. Η διαδικασία είναι δωρεάν και διαρκεί μόλις λίγα λεπτά. Οι πολίτες πρέπει να έχουν μαζί τον ΑΜΚΑ τους και ένα έγγραφο ταυτοποίησης, όπως για παράδειγμα την αστυνομική ταυτότητά τους, που το επιδεικνύουν στον φαρμακοποιό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΜΑΚΒΕΛ: Η μακαρονοποιία του Κιλκίς που έγινε ανταγωνιστική δύναμη με εξαγωγές σε 60 χώρες
- Λάκης Λαζόπουλος για υποκλοπές: Η καταγγελία για το μήνυμα στο νοσοκομείο και η προσφυγή στη Δικαιοσύνη
- Χανταϊός στο MV Hondius: Ειδική επιχείρηση για την επιστροφή του Έλληνα επιβάτη
- Το Ιράν απάντησε στην αμερικανική πρόταση
- Το drone της Λευκάδας, η δήλωση Δένδια για «ξένα χωρικά ύδατα» και η μαρτυρία των ψαράδων που ανοίγει νέα ερωτήματα
- ΣΥΡΙΖΑ για Δημητριάδη: Εντολοδόχος του Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Σύγκρουση και στα media (in.gr) για τη συνέντευξη Δημητριάδη στη Real News
- Ουκρανία και Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για παραβίαση της εκεχειρίας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








