Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας για υπόθεση δανεισμού 200.000 ευρώ το 2002 και ακόμη το δικαστήριο δεν έχει εκδώσει την απόφασή του.
Την καταγγελία έκανε ο δικηγόρος ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, ο οποίος απέστειλε έγγραφη αναφορά στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα καθώς και στην πρόεδρο του συμβουλίου επιθεώρησης των δικαστηρίων και δικαστικών λειτουργών, αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Μαρία Νικολακέα.
Η αναφορά του ΔΣΑ, στην οποία καταγράφονται όλες οι δικονομικές ενέργειες που έχουν γίνει, κοινοποιήθηκε και στον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- AVAX: Καλά νέα από το Παρίσι, στα 230 εκατ. ευρώ η πρόβλεψη EBITDA για το 2030
- Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα: Άμυνα, ενέργεια και F-35 στο επίκεντρο του 6ου Στρατηγικού Διαλόγου
- Μητσοτάκης στον ΣΕΒ: 95 εκατ. στη βιομηχανία και μήνυμα «σταθερότητας» πριν από τις κάλπες
- Πιερρακάκης: Στα μέσα του 2027 ο ανάδοχος για την ΠΥΡΚΑΛ – Δεν θα περάσει ο ΕΝΦΙΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση
- Μαρινάκης στο Μαξίμου με Μητσοτάκη: Προχωρά ο σχεδιασμός για την αναβάθμιση του «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ανοδική αντίδραση με πρωταγωνιστή τον κλάδο υγείας
- Σέρτζιο Ερμότι: Η Γαλλία χρειάζεται «σκληρά μέτρα» για την κρίση χρέους
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








