Επιχειρήσεις

Η ΜΙΝΕΡΒΑ στηρίζει τον αθλητισμό

Αριστερά η Έφη Γκουλή και δεξιά η Ευαγγελία Φράγκου.

Στέκεται δίπλα στην προσπάθεια δύο νέων αθλητριών

Μέσα από κοινωνικές δράσεις η βιομηχανία τροφίμων ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ στέκεται δίπλα στην κοινωνία και τον αθλητισμό, αναγνωρίζοντας ότι οι υψηλοί στόχοι απαιτούν συνεχή προσπάθεια και ενίσχυση. Ετσι, η  ΜΙΝΕΡΒΑ στηρίζει την προσπάθεια δύο νέων αθλητριών, της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην κωπηλασία Ευαγγελίας Φράγκου και της Παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση Έφης Γκουλή.
Η Ευαγγελία Φράγκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιαννιτσά, όπου από μικρή ηλικία αγάπησε την κωπηλασία. Μέχρι τα 19 της χρόνια, κατάφερε να κατακτήσει μετάλλια στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, να ανακηρυχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια και να σπάσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Επόμενος μεγάλος στόχος της Ευαγγελίας είναι η συμμετοχή της για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες το 2024 στο Παρίσι και η διεκδίκηση ενός μεταλλίου.
Η Έφη Γκουλή γεννήθηκε με αναπηρία στο δεξί της άνω άκρο, αλλά αυτό όχι μόνο δεν την δυσκόλεψε στη ζωή της, αλλά της έδωσε κίνητρο, ώστε να κυνηγήσει τα όνειρα της. Η ελληνίδα κολυμβήτρια είναι κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ, καθώς και 2 χάλκινων μεταλλίων σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, ενώ έχει ανακηρυχθεί και Παραολυμπιονίκης στο Τόκυο το 2021. Επόμενος μεγάλος στόχος της Έφης είναι η συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς αγώνες το 2024 στο Παρίσι και η διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Η βιομηχανία ΜΙΝΕΡΒΑ, εδώ και 120 χρόνια, αποτελεί κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής οικογένειας, και με συνέπεια παραμένει πιστή στο όραμά της και δημιουργεί δεσμούς μέσα από «γεύσεις που αξίζει να μοιραζόμαστε». Με αίσθημα συλλογικότητας και ευθύνης, θεωρεί χρέος της να επιστρέφει μέρος αυτής της αξίας στην κοινωνία.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu