Μετά την αγορά 3.074.074 κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,41% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας
Στο 12,02% ανέβασε το ποσοστό που κατέχει στην Aegean ο Παναγιώτης Λασκαρίδης, μετά την απόκτηση μετοχών της εταιρείας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,41%. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η «ALNESCO ENTERPRISES COMPANY LIMITED», που είναι ελεγχόμενη από τον Παναγιώτη Λασκαρίδη, προέβη σε αγορά 3.074.074 κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,41% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Κατόπιν των ανωτέρω, η «ALNESCO ENTERPRISES COMPANY LIMITED» κατέχει άμεσα και ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης κατέχει έμμεσα 10.840.696 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 12,02% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Πριν από την κρίσιμη συναλλαγή, η «ALNESCO ENTERPRISES COMPANY LIMITED» κατείχε άμεσα και ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης κατείχε έμμεσα 7.766.622 μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 8,61% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Κατά την ίδια ημερομηνία, δηλαδή την 19.03.2024, η «SIANA ENTERPRISES COMPANY LIMITED», που είναι ελεγχόμενη από τον κ. Αθανάσιο Λασκαρίδη, προέβη σε πώληση 3.074.074 κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,41% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Κατόπιν των ανωτέρω, η «SIANA ENTERPRISES COMPANY LIMITED» κατέχει άμεσα και ο κ. Αθανάσιος Λασκαρίδης κατέχει έμμεσα 2.978.954 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,30% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Πριν από την κρίσιμη συναλλαγή, η «SIANA ENTERPRISES COMPANY LIMITED» κατείχε άμεσα και ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης κατείχε έμμεσα 6.053.028 μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 6,71% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αποστολάκη σε Πιερρακάκη για τους servicers: «Γιατί δεν εφαρμόζεται ακόμη η απόφαση του Αρείου Πάγου;»
- Αλμπουκέρκη: Οι τραπεζικές συγχωνεύσεις στην ΕΕ έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και χρόνια
- Τα 72 εκατομμύρια λίρες που ανάβουν φωτιές στη Βρετανία
- “Σεισμός” στο Harrods με απαιτήσεις έως 150 εκατ. λιρών από τα θύματα του Αλ Φαγιέντ
- Alcon: Η πολιτική Τραμπ για τις τιμές των φαρμάκων μπορεί να περιορίσει την προώθηση προϊόντα στην Ευρώπη
- BioNTech: Πειραματική θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα παρατείνει την επιβίωση έναντι της χημειοθεραπείας
- ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδος 4% του μισθολογικού κόστους στο β’ τρίμηνο του 2026
- ΕΟΕ: 345.000 ευρώ σε δέκα Αθλητικές Ομοσπονδίες για το “Λος Αντζελες 2028”
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








