Η Σερβία έχανε μέχρι και 24 πόντους
Η Σερβία κατάφερε να επικρατήσει της Αυστραλίας στην παράταση και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο Νίκολα Γιόκιτς μίλησε στο έξτρα πεντάλεπτο με δύο καθοριστικά καλάθια, δίνοντας αέρα στην ομάδα του. Κομβικός και ο Πετρούσεφ που έκανε το κλέψιμο μετά την επαναφορά του Γκίντεϊ και ενώ οι Boomers ήταν πίσω με τρεις πόντους.
Η Σερβία κατάφερε να επιστρέψει από το -24 κόντρα στην Αυστραλία και μετά από ένα τρομερό παιχνίδι το οποίο πήγε και στην παράταση, επικράτησε με 95-90 και έκλεισε τη θέση της στα ημιτελικά.
Ο Νίκολα Γιόκιτς όχι μόνο ήταν καθοριστικός στα τελευταία δευτερόλεπτα σημειώνοντας κρίσιμα καλάθια αλλά έκανε και καθοριστικό κλέψιμο, έφτασε στο σημείο να «αγγίξει» και πάλι το triple double έχοντας στο σύνολο 21 πόντους, 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ.
Συμπαραστάτες στη νίκη ο Μπόγκνταν Μπογντάνοβιτς με 17 πόντους και ο Βασίλιε Μίτσιτς με 14.
Από την Αυστραλία ο Μιλς και 26 και ο Γκίντεϋ με 25 πόντους τα έδωσαν όλα.
Οι παίκτες του Πέσιτς περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στη Βραζιλία και τις ΗΠΑ, το τζάμπολ του οποίου είναι προγραμματισμένο για απόψε στις 22:30.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με θετικό πρόσημο «στο νήμα» – Βουτιά 24% από Stellantis
- Αναπτυξιακός: Εντάσσονται 112 επενδυτικά σχέδια σε μεταποίηση και τουριστικά Β. Αιγαίου με ενίσχυση 290 εκατ. ευρώ
- ΕΕ: Αυξάνει στο 79% τους δασμούς στα κινεζικά κεραμικά σκεύη για να αντιμετωπίσει το ντάμπινγκ
- ΕΚΤ προς ηγέτες ΕΕ: «Άμεση συλλογική δράση» για να απελευθερωθεί η ανάπτυξη – Πρόταση 5 μέτρων
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Αιφνιδιασμός από ΕΦΚΑ: Ζητάει επιστροφή χρημάτων από παλαιές συντάξεις – Ποιες μπαίνουν στο «στόχαστρο»
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προτείνει νέες, πιο σκληρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας – Οι νέοι «στόχοι»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








