Ελλάδα

Αγρότες: Η ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζομένους στο Σύνταγμα στις 18:00

«Δίνουμε μία πρώτη απάντηση στον εμπαιγμό της κυβέρνησης και συνεχίζουμε με τη μεγάλη πανεργατική απεργία της 28 Φεβρουαρίου 2024»

Τη στήριξή της στους αγρότες που έχουν κατέβει με τα τρακτέρ στην Αθήνα για να διαδηλώσουν και να φωνάξουν τα αιτήματά τους, εκφράζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ. Καλεί δε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν το «παρών» στο Σύνταγμα στις 18:00, αφού όπως αναφέρει «είναι ένας αγώνας που αφορά όλο τον λαό και είναι δίκαιος».

«Ξέρουμε ότι, αν νικήσουν οι αγρότες, θα χάσουν οι μεγαλοβιομήχανοι, οι μεγαλέμποροι, οι μεγάλες αλυσίδες των σούπερ μάρκετ, οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματικοί όμιλοι στην ενέργεια, γιατί η ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη. Αυτοί αγοράζουν για ψίχουλα τα αγροτικά προϊόντα από το χωράφι και μας τα πουλάνε πανάκριβα στο ράφι. Ξέρουμε ότι, αν νικήσουν οι φοιτητές, η ανώτατη εκπαίδευση και τα πανεπιστήμια θα παραμείνουν δημόσια και η μόρφωση των παιδιών μας δεν θα μετατραπεί σε μπίζνα και σε υπόθεση των λίγων που θα έχουν να πληρώσουν».

«Γι΄ αυτό, είμαστε στο πλευρό τους και καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο μεγάλο συλλαλητήριο σήμερα Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024, στις 6:00 το απόγευμα, στο Σύνταγμα. Δίνουμε μία πρώτη απάντηση στον εμπαιγμό της κυβέρνησης και συνεχίζουμε με τη μεγάλη πανεργατική απεργία της 28 Φεβρουαρίου 2024, για να απαιτήσουμε ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και δημόσια αγαθά (υγεία, παιδεία, ενέργεια, νερό και μεταφορές), που δεν θα είναι εμπορεύματα» επισημαίνει η ΑΔΕΔΥ.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu