«Είναι στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης, οι εικόνες που είδα είναι συγκλονιστικές», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκε τον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Αμέσως μετά αναχώρησε για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών από το δυστύχημα.
Στη συνέχεια, μαζί με το δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη, θα μεταβεί στην πλατεία της πόλης, για να δώσει αίμα, στο πλαίσιο της αιμοδοσίας που πραγματοποιείται εκεί για τις ανάγκες των τραυματιών.
Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, και η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, Δώρα Αυγέρη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ψηφιακός “κόφτης” στα social media για παιδιά κάτω των 15 ετών από την 1η Ιανουαρίου 2027
- Eurostat: Σχεδόν 42.000 πρόσφυγες από την Ουκρανία υπό προσωρινή προστασία στην Ελλάδα
- Έναρξη παραγωγής στο νέο μεταλλείο Σκουριών: Η τεχνολογία στην αιχμή της μεταλλευτικής δραστηριότητας
- Η βελγική Innovad αποκτά πλειοψηφικό ποσοστό στην Olea Fortius του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δ. Κουρέτα
- Σούπερ μάρκετ: Αύξηση πωλήσεων κατά 6,4% μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Συνέχεια ανοδικής αντίδρασης με τράπεζες. Κάτω Motoroil και HelleniQ Energy (ΕΛΠΕ)
- Allianz: Πάνω από 850.000 ευρώ το μέσο κόστος αποζημίωσης για διακοπή λειτουργίας επιχειρήσεων
- METLEN ENERGY & METALS PLC - Transaction in own shares
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








