Είναι υπερβολές όσα αναφέρονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα στοιχεία που θα συμπεριλαμβάνονται στο περιουσιολόγιο, δήλωσε – στο περιθώριο της πρώτης συνάντηση των Αθηνών για τις Ευρωπαϊκές ΜμΕ που διοργανώνει η ΓΣΕΒΕΕ και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ – ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Όπως εξήγησε: “Το υπουργείο Οικονομικών εργάζεται αυτό τον καιρό σε μία εφαρμογή που αφορά στο περιουσιολόγιο και το νομοσχέδιο θα κατατεθεί μέσα στο Δεκέμβριο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ)
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - Aνακοίνωση – Δυνητική Αγορά Στόχου
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Ε.Β. ΧΑΛΚΟΥ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. (13-Ιουλ-2026)
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - Ανακοίνωση – Ρυθμιζόμενη πληροφόρηση – Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
- ΔΝΤ: «Εκρηκτική» η πορεία του ευρωπαϊκού χρέους χωρίς άμεσες μεταρρυθμίσεις
- Το Ντουμπάι επενδύει σε νέο λιμάνι για να παρακάμψει τα Στενά του Ορμούζ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








