Κορυφώνεται ο ανταγωνισμός στην κινεζική αγορα
Κινεζική εταιρεία τεχνολογίας Alibaba κυκλοφόρησε σήμερα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου μια νέα έκδοση του μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης Qwen 2.5 που όπως ισχυρίζεται ξεπερνάει το πολυδιαφημισμένο DeepSeek-V3.
Η ασυνήθιστη χρονική στιγμή της κυκλοφορίας του Qwen 2.5-Max, την πρώτη ημέρα του Σεληνιακού Νέου Έτους, όταν οι περισσότεροι Κινέζοι είναι εκτός δουλειάς και με τις οικογένειές τους, υποδηλώνει την πίεση που άσκησε η εντυπωσιακή άνοδος της κινεζικής νεοσύστατης τεχνητής νοημοσύνης DeepSeek τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. όχι μόνο στους ανταγωνιστές στο εξωτερικό, αλλά και στην εγχώρια αγορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Star Bulk Carriers Corp. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΧΟ
- Star Bulk Carriers Corp. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ
- Star Bulk Carriers Corp. - Star Bulk (04-Σεπ-2026)
- Διαπίστωση της πλήρωσης των προϋποθέσεων και έγκριση της παράλληλης εισαγωγής των μετοχών της Star Bulk Carriers Corp. στη Κύρια Αγορά της Euronext Athens
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Φοροδιαφυγή από την υπόθεση με το ελικόπτερο στη Μύλο και αλλού
- ΗΠΑ και Κίνα ανοίγουν δίαυλο για την ασφάλεια της τεχνητής νοημοσύνης
- Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στη φωτιά στο Ψυχικό, στα Τουρκοβούνια – Σηκώθηκαν και 2 ελικόπτερα (video)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








