Στη θέση του Michael Bachinger
Σε αλλαγή ηγεσίας προχώρησε η Red Bull Hellas, θυγατρική της αυστριακής πολυεθνικής ενεργειακών ποτών στην ελληνική αγορά. Όπως προκύπτει από το πρακτικό της γενικής συνέλευσης των εταίρων, ανακλήθηκε από τη θέση του διαχειριστή ο Michael Bachinger και στη θέση του διορίστηκε ο Oliver Geisler, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον την εκπροσώπηση της εταιρείας μεμονωμένα και με πλήρεις εξουσίες.
Ο Oliver Geisler έχει διατελέσει στέλεχος στον στις Red Bull Media House UK Ltd, Newcastle Red Bulls Limited και Red Bull Sweden AB
Μετά την αλλαγή, η εταιρεία εκπροσωπείται από:
Oliver Geisler, νέος διαχειριστής, με ατομικό δικαίωμα υπογραφής
Αθανάσιος Αθανασόπουλος, από κοινού εκπροσώπηση
Αθανασία Τσεκούρα, από κοινού εκπροσώπηση
Η Red Bull Hellas στην Ελλάδα δεν έχει μεγάλη διείσδυση αν και η εταιρεία εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών ενεργώντας ως μεσάζων στη χονδρική πώληση και παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και την προώθηση των προϊόντων. Ο κύκλος εργασιών της σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις (2024) ανήλθε σε 9,013 εκατ. ευρώ από 8,478 εκατ. ευρώ το 2023 με κερδοφορία 436 χιλιάδων το 2024 και 432 χιλιάδων ευρώ το 2023.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πρόστιμο 60.000 ευρώ στη Γενική Ταχυδρομική από ΑΔΑΕ, με ένα πολύ ενδιαφέρον σκεπτικό
- H EKT υπόσχεται τώρα κοινά πρωτόκολλα για φθηνότερες συναλλαγές και λιγότερη εξάρτηση από «γίγαντες»
- Τέσσερις νεκροί στο Λίβανο από επιδρομές του Ισραήλ
- Κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη Σάββατο και Κυριακή λόγω του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»
- Ο Ερντογάν απέπεμψε τον υπουργό Παιδείας λόγω των ενόπλων επιθέσεων σε σχολεία
- Ο Αραγτσί αποχώρησε από το Πακιστάν χωρίς συνάντηση με Αμερικανούς αξιωματούχους
- Ελλάδα και Γαλλία στρατηγική συμμαχία για μια ισχυρότερη Ευρώπη
- Τι προβλέπει το μνημόνιο με τη Γαλλία για την πυρηνική τεχνολογία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








