Σε εξέλιξη οι έρευνες της Εισαγγελίας και της ΕΛΑΣ Κλειστό παραμένει από σήμερα, Σάββατο (23/8), μέχρι νεωτέρας το Άλσος Χωροφυλακής, μετά την καταγγελία της Δημοτικής Αρχής την Πέμπτη (21/8) για παράνομες ταφές ζώων συντροφιάς στον χώρο, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας και της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, της Διεύθυνσης Καθαριότητας – Ανακύκλωσης καθώς και της Διεύθυνσης Πρασίνου και Αστικής Πανίδας, συνδράμοντας τις έρευνες που διεξάγονται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές. Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως, επισημαίνοντας: «Η πόλη μας αξίζει διαφάνεια και δικαιοσύνη».
Κλειστό παραμένει από σήμερα, Σάββατο (23/8), μέχρι νεωτέρας το Άλσος Χωροφυλακής, μετά την καταγγελία της Δημοτικής Αρχής την Πέμπτη (21/8) για παράνομες ταφές ζώων συντροφιάς στον χώρο, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Κλείνει το Άλσος Χωροφυλακής
Το Άλσος Χωροφυλακής θα παραμείνει κλειστό από σήμερα 23/08/2025 και μέχρι νεωτέρας, λόγω της εκτεταμένης έρευνας που πραγματοποιούν η Εισαγγελία και η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση παράνομων ταφών ζώων συντροφιάς που κατήγγειλε η… pic.twitter.com/u8VZ1DZ9Pv
— Haris Doukas (@h_doukas) August 23, 2025
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, της Διεύθυνσης Καθαριότητας – Ανακύκλωσης καθώς και της Διεύθυνσης Πρασίνου και Αστικής Πανίδας, συνδράμοντας τις έρευνες που διεξάγονται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.
Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως, επισημαίνοντας: «Η πόλη μας αξίζει διαφάνεια και δικαιοσύνη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το παρασκήνιο της άρνησης του Τσίπρα να συμμετάσχει στην παραγωγή του Σκάι
- Βloomberg: Νεκρή ζώνη για τα πλοία τα Στενά του Ορμούζ
- Πυρά της αντιπολίτευσης για την ανάρτηση του Πρωθυπουργού – Το ΠΑΣΟΚ ζητά προσφυγή στις κάλπες
- Η Ρωσία καταγγέλλει ουκρανική επίθεση με drones σε εργαστήριο του πυρηνικού σταθμού στη Ζαπορίζια
- Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς
- Οι Φρουροί της Επανάστασης θέτουν την Ουάσινγκτον ενώπιον κρίσιμων αποφάσεων
- Ιστορική εμφάνιση της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα με δύο εκατομμύρια θεατές
- Η Λήμνος αποκτά νέα θαλάσσια δίοδο προς το λιμάνι του Τσανάκαλε
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








