Η αναβάθμιση οφείλεται στη βελτίωση σε τομείς όπως στρατηγικής, διακυβέρνησης, πρακτικές διαχείρισης κινδύνων και ευκαιριών, καθώς επίσης στον τρόπο με τον οποίο υπολογίζει τις εκπομπές CO2
Κατά τέσσερεις βαθμίδες αναβάθμισε ο διεθνής Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Carbon Disclosure Project (CDP) την ΔΕΗ, από «D-» σε «Β-», σε θέματα μετριασμού και προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή.
Η ΔΕΗ, όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε τροχιά μετάβασης και βελτιώνει διαρκώς τις επιδόσεις σε κρίσιμους τομείς που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή. Κατατάσσεται πλέον στο 37% των εταιρειών που αξιολογήθηκαν με «Β-» από τον CDP, θέση υψηλότερη σε σχέση με τον μέσο όρο παγκοσμίως.
Η αναβάθμιση της αξιολόγησης της ΔΕΗ από τον CDP οφείλεται στη σημαντική βελτίωση που επέδειξε σε κρίσιμους τομείς, όπως στη στρατηγική, την διακυβέρνηση και τις πρακτικές διαχείρισης κινδύνων και ευκαιριών, καθώς επίσης στον τρόπο με τον οποίο υπολογίζει τις εκπομπές CO2 και υλοποιεί δράσεις και στρατηγικές που στοχεύουν στον μετριασμό του αρνητικού αντικτύπου στο κλίμα και το περιβάλλον.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εκτός της λίστας των διμερών συναντήσεων του Τραμπ στην G7 ο Ζελένσκι
- Στα ύψη η τιμή της NVIDIA RTX PRO 6000 Blackwell λόγω ΑΙ και των ελλείψεων μνήμης
- Μπλόκο των Βρετανών σε ρωσικό πετρελαιοφόρο στη Μάγχη
- Ιστορικό ρεκόρ στο YouTube με τον MrBeast να σπάει το φράγμα των 500 εκατ. συνδρομητών
- Νέος πρωθυπουργός στη Ρουμανία ο Αντριάν Βέστεα μετά την απόσυρση Τομάκ
- Το Χιούστον “φλέγεται” αλλά το πάθος των οπαδών για το Μουντιάλ νικά τον καύσωνα του Τέξας
- Επενδυτική συμφωνία 18 δισ. λιρών μεταξύ Βρετανίας και Ιαπωνίας
- Οριστικό μπλόκο από την Πιονγιάνγκ στις συνομιλίες για τα πυρηνικά
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








