Τα μέτωπα πλέον είναι τρία: Γραμματικό, Πεντέλη και Ανατολή Νέας Μάκρης
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που μαίνεται στη βορειανατολική Αττική από χθες Κυριακή παρά τις ολονύχτιες μάχες, με σπίτια να τυλίγονται στις φλόγες, πυροσβέστη στο νοσοκομείο με εγκαύματα 2ου βαθμού και τα μέτωπα πλέον να είναι τρία: Γραμματικό, Πεντέλη και Ανατολή Νέας Μάκρης.
Δείτε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Μάριου Αϋφαντή από την πύρινη λαίλαπα. Οι φωτογραφίες είναι από το απόγευμα της Κυριακής μέχρι τις 3:15 τις πρωινές ώρες.
Η πυρκαγιά έλαβε πολύ μεγάλη έκταση, οι άνεμοι αλλάζουν συνεχώς κατευθύνσεις. Το σπίτι που φαίνεται να καίγεται στις φωτογραφίες είναι ανάμεσα στο Καπανδρίτι και το Μικροχώρι. Από τις 17.30 έκαιγε φωτιά ανάμεσα στο Καπανδριτι και τη λίμνη του Μαραθωνα (στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας) αλλά οι δυνάμεις δεν ασχολήθηκαν αρκετά με το σημείο.
Αργά το βράδυ η φωτιά κατευθυνόταν προς το γήπεδο ποδοσφαίρου του Καπανδριτίου στα πρώτα σπίτια της περιοχής.

Οι πυροσβέστες σε ετοιμότητα για το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ προς Ουκρανία: «Μην χτυπάτε δεξαμενόπλοια και κρίσιμες πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Μαύρη Θάλασσα»
- Σούπερ μάρκετ – πρωτοβουλία μείωσης τιμών: Μόλις 6% – 7% σε περίπου 1.100 επώνυμα και βασικά προϊόντα
- Τουρισμός: Ο νέος επενδυτικός χάρτης – Πού απαιτούνται 16, 12 και 8 στρέμματα για νέα ξενοδοχεία
- Καιρός: «Κοκτέιλ» ζέστης και ισχυρών μελτεμιών – Στα 8 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο
- Wall Street: Νέο ρεκόρ για τον S&P 500 – Ράλι 5% στην εβδομάδα για τον Nasdaq με «καύσιμο» τη Fed
- Νέα εξαγορά της ΔΕΗ σε Πολωνία και Ουγγαρία με υπό ανάπτυξη χαρτοφυλάκιο 2 GW
- Νέα ένταση μεταξύ Ισπανίας και Ιταλίας για το μεταναστευτικό – Η Μαδρίτη απειλεί με αντίμετρα
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Όμιλος ΔΕΗ: Νέα συμφωνία για χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ άνω των 2 GW σε Πολωνία και Ουγγαρία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







