Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,65% στις 24.131 μονάδες
Aνεβαίνουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στη συνάντηση Τραμπ-Σι και παρακολουθούν την πορεία της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή μετά την απόρριψη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις προτάσεις του Ιράν.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,65% στις 24.131 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE κερδίζει 0,78% στις 10.344 μονάδες και Παρίσι ο CAC ενισχύεται 0,23% στις 7.998 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει άνοδο 0,85% στις 49.403 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται ανοδικά 0,5% στις 17.661 μονάδες.
Στο επίκεντρο βρίσκονται τα αποτελέσματα μεγάλων ομίλων όπως οι Allianz, E.ON, Merck, Porsche και RWE.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η Siemens, η οποία ανακοίνωσε πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών ύψους 6 δισ. ευρώ για την επόμενη πενταετία, μετά από κέρδη 2,03 δισ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο.
Στο μακροοικονομικό μέτωπο, οι επενδυτές αναμένουν στοιχεία για το ΑΕΠ, την απασχόληση και τη βιομηχανική παραγωγή της Ευρωζώνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Spotify: Το μουσικό παρελθόν κάθε χρήστη αναβιώνει μέσα από το επετειακό αφιέρωμα των 20 ετών
- Γιάννης Κούστας: Η Danaos αποκτά συμμετοχή σε εταιρεία του Μαρινάκη μέσω Yoda
- Η LG Electronics παρουσίασε νέες λύσεις ψύξης για Data Centers στην έκθεση DCW 2026
- Το ευρώ υποχωρεί 0,25%, στα 1,1715 δολάρια
- Σε υψηλό 5ετίας η ανεργία στη Γαλλία το α’ τρίμηνο, σκαρφάλωσε στο 8,1%
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ - E.IN.S. Α.Ε. - E.IN.S. S.A. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Τον Ιούνιο το νομοσχέδιο για τα καταναλωτικά δάνεια, χωρίς όμως αναδρομική ισχύ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








