Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,53% στις 24.788 μονάδες
Ανεβαίνουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τις διπλωματικές προσπάθειες ΗΠΑ-Ιράν να καταλήξουν σε μια ειρηνευτική συμφωνία για τη Μέση Ανατολή για την πιθανή επαναλειτουργία των Στενών του Ορμούζ.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,53% στις 24.788 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE κερδίζει 0,37% στις 10.482 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC ενισχύεται 0,48% στις 8.124
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει άνοδο 0,54% στις 49.427 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται ανοδικά 0,46% στις 18.058 μονάδες.
Η Τεχεράνη σκοπεύει να διατηρήσει εντός της χώρας το απόθεμα ουρανίου, σύμφωνα με το Reuters, κάτι που θα μπορούσε να περιπλέξει τις διαπραγματεύσεις με την Ουάσινγκτον.
Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ πάντως μίλησε για «θετικά σημάδια» για συμφωνία με το Ιράν –το οποίο επίσης σημειώνει πως έχουν αμβλυνθεί οι διαφορές με τις ΗΠΑ.
Σε υψηλότερο επίπεδο κινούνται οι τιμές του πετρελαίου, με το αμερικανικό αργό να ενισχύεται 0,97% στα 97,28 δολάρια το βαρέλι και το Brent 1,47% στα 104,09 δολάρια.
Σε υψηλότερο επίπεδο κινούνται οι τιμές του πετρελαίου, με το αμερικανικό αργό να ενισχύεται 0,97% στα 97,28 δολάρια το βαρέλι και το Brent 1,47% στα 104,09 δολάρια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πικρή γεύση για την ευρωπαϊκή μπίρα, γιατί ξεχωρίζει η Ελλάδα
- DOTSOFT Α.Ε. - Οικονομική κατάσταση DOTSOFT Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Berkshire Hathaway: Σε υψηλό 15 μηνών η μετοχή μετά τις κινήσεις Άμπελ και τα ισχυρά κέρδη
- Σπίρτζης για Αρειο Πάγο και υποκλοπές: Παρακμή και συγκάλυψη
- ΗΠΑ: Κάτω από τα 300 εκατ. βαρέλια τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου – Χαμηλό 43 ετών
- Ευρωαγορές: Μικτά πρόσημα, σε επίπεδα ρεκόρ ο Stoxx 600 – Πετρέλαιο και Ορμούζ στο επίκεντρο
- Κολομβία: Τουλάχιστον 52 νεκροί από ισχυρό σεισμό 7,4 Ρίχτερ – Κατέρρευσαν κτίρια, εγκλωβισμένοι στα ερείπια
- Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Κοκκινόχωμα Καβάλας – Μήνυμα από το 112
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







