Πολιτική

Ανοικτό το ενδεχόμενο εκλογών σύμφωνα με τον Βενιζέλο

Την άποψη ότι δεν θα αφήσει να χαθούν τα επιτεύγματα της χώρας και οι θυσίες του ελληνικού λαού εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ερωτηθείς αναφορικά με την οικονομικές επιπτώσεις που προκαλεί η πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα, ο κ.Βενιζέλος υποστήριξε ότι «προφανώς η πολιτική αβεβαιότητα, η αβεβαιότητα σε σχέση με τον στρατηγικό προσανατολισμό της χώρας προκαλεί αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις».

«Όμως, εμείς έχουμε φτύσει αίμα πέντε χρόνια για να κρατηθεί η χώρα όρθια.

Ο ελληνικός λαός έχει κάνει θυσίες και παρουσιάζει επιτεύγματα.

Αυτά πρέπει να τα διαφυλάξουμε.

Δεν θα αφήσουμε και δεν θα αφήσω – και μιλώ προσωπικά, ειδικότερα εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης – να χαθούν τα επιτεύγματα της χώρας και οι θυσίες του ελληνικού λαού» υπογράμμισε ο κ.Βενιζέλος.

«Και κυρίως δεν θα αφήσω αυτό να γίνει προεκλογικά, καθ’ οδόν προς τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ή, αν αποτύχουμε, καθ’ οδόν προς τις εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Βενιζέλος με αυτό τον τρόπο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ακόμη και τις πρόωρες εκλογές.

«Αν ο ελληνικός λαός θέλει να κάνει την επιλογή, να αναθέσει την ευθύνη σε κάποιους που θα καταστρέψουν μετεκλογικά τα επιτεύγματα και τις θυσίες, ας το κάνει.

Ως τότε όμως εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε αυτό που κάναμε με τεράστιο κόπο και με τεράστιο πόνο» τόνισε ο κ.Βενιζέλος.

close menu