Σε ηλικία 69 ετών
Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή (13/9) στην Κύθνο, ο πρώην Εισαγγελέας Γιάννης Διώτης, που έγινε ευρύτερα γνωστός από την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο πρώην Εισαγγελέας έφυγε από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στην Κύθνο, όπου βρισκόταν καθώς διατηρεί εξοχικό σπίτι.
Εκτός από την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» ο Διώτης ως δικαστικός λειτουργός ασχολήθηκε -μεταξύ άλλων- με την υπόθεση του ΕΛΑ, την έρευνα, ως εισαγγελέας πρωτοδικών, για την αυτοκτονία του στελέχους της Vodafone Κωνσταντίνου Τσαλικίδη, μια υπόθεση η οποία σχετιζόταν με το σκάνδαλο των υποκλοπών.
Ο Ιωάννης Διώτης είχε γεννηθεί το 1955 και μεταξύ άλλων την περίοδο 2011 – 2012 διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).
Η κηδεία του έγινε στο νησί της Κύθνου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σύγκρουση Γεωργιάδη – ΠΙΣ για αποχωρήσεις γιατρών από το ΕΣΥ
- ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των Κουκάκη και Τριανταφύλλου, επειδή έκαναν ερωτήσεις
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ποδαρικό στην εβδομάδα με απώλειες
- Έλον Μασκ: Αγωγή κατά Apple και OpenAI για αθέμιτη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης
- Intel: Πιθανόν η συμφωνία με τον Τραμπ να ενέχει κινδύνους για τους μετόχους
- Μουζάκης: Μετατροπή ομολογιών σε μετοχές
- Λαγκάρντ: Οι δασμοί Τραμπ δεν απειλούν την ανάκαμψη της ευρωζώνης
- Άνοιξε για το κοινό το Άλσος της Χωροφυλακής
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις