Πολιτική

Αποδέχθηκε το βουλευτικό αξίωμα ο Αλ. Μωραϊτάκης

Αποδέχθηκε τα καθήκοντα του βουλευτή ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης και μπαίνει στη Βουλή, μετά την παραίτηση του βουλευτή της ΝΔ Α. Ψυχάρη, ως αντίδραση στην έλλειψη πολιτικής συννενόησης.

Ο Αλ. Μωραϊτάκης, ο πρώην πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, είναι άριστος γνώστης της αγοράς, με πολυετή θητεία σε επενδυτικές εταιρείες του εξωτερικού.

Είναι ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε στην Ελλάδα για την ανάγκη να δημιουργηθούν στεγανά για τις ενδοομιλικές συναλλαγές, ενώ γνωρίζει το ευρύτερο επενδυτικό σύστημα όσο λίγοι στην Ελλάδα.

Η είσοδος του Αλ. Μωραϊτάκη στην ελληνική Βουλή δημιουργεί θετικές προσδοκίες, καθώς ενισχύεται η εκπροσώπηση των ανθρώπων της αγοράς στο κοινοβούλιο.

Mωραϊτάκης: Eπενδυτές, ομολογιούχοι, ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και όλοι όσοι αδικήθηκαν θα τύχουν κάθε προσπάθειας αποκατάστασης της αδικίας

Με προτεραιότητα την αφοσίωση και την αγάπη μου προς την πατρίδα και θέτοντας σε υποδεέστερη μοίρα αναληφθείσες μετά τον Ιούνιο 2012 επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική θέση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας.

Υπόσχομαι ότι θα κάνω κάθε προσπάθεια να αντιπροσωπεύσω επάξια τους συμπολίτες μου που έχουν πληγεί και εξακολουθούν να πλήττονται από την δυσμενή οικονομική συγκυρία. Επίσης να εκπροσωπήσω επάξια την αγορά και όλους όσοι απασχολούνται σε αυτήν είτε ως εργαζόμενοι, είτε ως στελέχη, είτε ως επιχειρηματίες.

Εξυπακούεται ότι οι επενδυτές καθώς και οι ομολογιούχοι, οι ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και όλοι όσοι αδικήθηκαν θα τύχουν κάθε προσπάθειας αποκατάστασης της αδικίας που τους προκλήθηκε.

Θα συνεργασθώ με όλους τους ενδιαφερόμενους Υπουργούς και φορείς και θα προσφέρω όλη μου την εμπειρία και τεχνογνωσία για να έρθει η ανάπτυξη στον τόπο μας με μέτρα που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος και να γίνει η Ελλάδα Διεθνές Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας. Έτσι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, θα αυξηθούν τα δημόσια έσοδα και θα καταπολεμηθεί η ανεργία.

close menu