Στο 1,7% διαμορφώθηκε ο αποπληθωρισμός τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Ειδικότερα, από τη σύγκριση του Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΓΔΤΚ) του Σεπτεμβρίου 2015 προς τον αντίστοιχο Δείκτη του Σεπτεμβρίου 2014 προκύπτει μείωση 1,7%, έναντι μείωσης 0,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2014 προς το 2013.
Σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2015, ο Γενικός Δείκτης παρουσίασε αύξηση 1,8%, έναντι αύξησης 2,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους.
Ο μέσος Δείκτης του δωδεκαμήνου Οκτωβρίου 2014 – Σεπτεμβρίου 2015 σε σύγκριση προς τον ίδιο Δείκτη του δωδεκαμήνου Οκτωβρίου 2013 – Σεπτεμβρίου 2014 υποχώρησε κατά 2,0%, έναντι μείωσης 1,4% που σημειώθηκε κατά το αντίστοιχο προηγούμενο δωδεκάμηνο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σπούδασαν στην Οξφόρδη αλλά έγιναν υδραυλικός και ηλεκτρολόγος: Γιατί εγκατέλειψαν τις δουλειές γραφείου
- Νέο πρόγραμμα για ανέργους άνω των 30 ετών: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση
- Οι επενδυτές γυρίζουν την πλάτη στις μετοχές AI και ανακαλύπτουν ξανά Κίνα και Ινδία
- Η Κίνα σπάει τα κοντέρ στην ενέργεια: Επενδύσεις σχεδόν 1 τρισ. δολαρίων
- Αυστραλία: Οι κάτοικοι μπλόκαραν τεράστιο AI data center
- Από τον πόλεμο στα χωράφια: Η στρατιωτική τεχνολογία βρίσκει νέα χρήση
- ΕΕ και Βρετανία κοντά σε συμφωνία για την αγορά άνθρακα: Τι αλλάζει μετά το Brexit
- Πόσο ρεύμα «καίνε» ChatGPT, Claude, DeepSeek
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








