Υγεία

Αστείες δικαιολογίες για τους VIP ασθενείς στον Ευαγγελισμό από Γεωργιάδη

Έκρηξη αντιδράσεων από την απόφαση του διοικητή του Ευαγγελισμού

Η επιστολή του Αναστάσιου Γρηγορόπουλου, διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference Cup στην Αθήνα να θέσει το νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις ημέρες 28, 29 και 30 Μαΐου  και να ζητήσει από το προσωπικό απόλυτη προτεραιότητα σε περιστατικά VIP φιλάθλων (διαπιστευμένων και μη) που διαμένουν στα ξενοδοχεία  Μεγάλη ΒρετανίαGrand Hyatt και Marriott Athens, προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις.

Όχι όμως σε όλους. Εξαίρεση ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις  χωρίς να τα καταφέρει, πολλαπλασιάζοντας τις αντιδράσεις και τα σχόλια κατά της απόφασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκάρει η απόφαση για «απόλυτη προτεραιότητα» περίθαλψης VIP φιλάθλων στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Ενόψει του τελικού του Conference Cup ο διοικητής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός καλεί τους υπεύθυνους του νοσοκομείου Ευαγγελισμός να δώσουν απόλυτη προτεραιότητα σε τυχόν περιστατικά φιλάθλων που διαμένουν στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία, Grand Hyatt και Marriott Athens

Ο Γεωργιάδης, οποίος πουλούσε  βιβλία με επιστολές του Ιησού, όπως έλεγε και γενικώς έχει πει τα πάντα και τα αντίθετά τους στην πολιτική του καριέρα, υποστήριξε αυτή τη φορά ότι σε κάθε επίσημο γεγονός υπάρχει ένα νοσοκομείο αναφοράς  (σ.σ. πολύ σωστά) για να αντιμετωπίσει τυχόν περιστατικά που θα χρειαστούν ιατρική βοήθεια. Ομως δεν εξήγησε γιατί το νοσοκομείο αναφοράς θα πρέπει να είναι δημόσιο και να δώσει απόλυτη προτεραιότητα σε φιλάθλους VIP, που διαμένουν σε συγκεκριμένα πολυτελή ξενοδοχεία, που κατονομάζονται στην επιστολή του διοικητή του Ευαγγελισμού, δηλαδή σε άτομα που διαμένουν στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία, Grand Hyatt και Marriott Athens. 

Κρίμα γιατί μπορεί να παραπονεθεί και κάποιος VIP, που διαμένει στο King George ή στο παλιό Meridien, που είναι δίπλα στη Μεγάλη Βρετανία.

Να σημειωθεί πως τον περασμένο Αύγουστο το Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης φιλοξένησε το ευρωπαϊκό super cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλης. Ούτε σε αυτό, ούτε σε άλλο διεθνές γεγονός δεν υπήρξε ούτε δύναται να υπάρξει τέτοια αναφορά για περίθαλψη κατά απόλυτη προτεραιότητα VIP φιλάθλων που διέμεναν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία.

Τέτοιες εντολές και οδηγίες διοικητών προς το ιατρικό προσωπικό δεν τις χωράει ανθώπινος νους.

Οπως γράφουν και χιλιάδες χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης μέχρι και η ντροπή έχει ντραπεί, με την προκλητική απόφαση και την αντιμετώπιση του θέματος από τον Γεωργιάδη.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη:

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu