Υγεία

Σοκάρει η απόφαση για «απόλυτη προτεραιότητα» περίθαλψης VIP φιλάθλων στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Ο διοικητής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Αναστάσιος Γρηγορόπουλος έκανε διαχωρισμό ασθενών σε VIP που διαμένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία και λοιπών φιλάθλων!

Ενόψει του τελικού του Conference Cup ο διοικητής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός καλεί τους υπεύθυνους του νοσοκομείου Ευαγγελισμός να δώσουν απόλυτη προτεραιότητα σε τυχόν περιστατικά φιλάθλων που διαμένουν στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία, Grand Hyatt και Marriott Athens

Μία περίεργη και σε κάθε περίπτωση αλλόκοτη για την ιατρική κοινότητα και όχι μόνον, οδηγία-εντολή υπογράφει σε επιστολή ο Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, διοικητής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference Cup στην Αθήνα και της συγκέντρωσης χιλιάδων φιλάθλων κυρίως του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, αλλά και άλλων.

Ο κ. Γρηγορόπουλος ενόψει του τελικού του Conference Cup στη Νέα Φιλαδέλφεια στο γήπεδο OPAP Arena, στις 29 Μαίου 2024, ενημερώνει τους αρμόδιους φορείς,  ιατρούς και στελέχη του νοσοκομείου ότι το νοσοκομείο Ευαγγελισμός τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις ημέρες 28, 29 και 30 Μαΐου  (σ.σ. διάβάστε γιατί!!!), για την αντιμετώπιση των VIP φιλάθλων (διαπιστευμένων και μη) που διαμένουν στα ξενοδοχεία  Μεγάλη Βρετανία, Grand Hyatt και Marriott Athens.

Αναφέρει ότι στα περιστατικά αυτών των φιλάθλων από τα προαναφερόμενα πολυτελή ξενοδοχεία θα δοθει «απόλυτη προτεραιότητα» στην εξέτασή τους και αν χρειαστεί σε όλες τις εξετάσεις από το δημόσιο νοσοκομείο, στο οποίο είναι διοικητής.

Τα σχόλια είναι περιτά.

Την αποκάλυψη έκανε ο συνδικαλιστής – νευροχειρουργός Παναγιώτης Πανανικολάου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X

Ακολουθεί η επιστολή του

Εικόνα

Αστείες δικαιολογίες για τους VIP ασθενείς στον Ευαγγελισμό από Γεωργιάδη

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu