Επιχειρήσεις

Attica Group: Αγορά οχηματαγωγού πλοίου έναντι 13,4 εκατ. ευρώ

Το πλοίο ναυλώθηκε στην εταιρεία CLdN FERRIES NV έως 31.12.2023

Την απόκτηση του φορτηγού – οχηματαγωγού (Φ/Γ-Ο/Γ) πλοίου Clementine έναντι συνολικού τιμήματος 13,4 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Attica Group.

Το πλοίο, που είναι το δεύτερο φορτηγό – οχηματαγωγό του Ομίλου, έχει μεταφορική ικανότητα 160 ασυνόδευτων φορτηγών οχημάτων και επιπλέον 458 Ι.Χ. αυτοκινήτων σε ειδικά διαμορφωμένα γκαράζ.

Το τίμημα καταβλήθηκε τοις μετρητοίς και χρηματοδοτήθηκε από ίδια κεφάλαια και δανεισμό από τραπεζικό ίδρυμα αλλοδαπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Attica Ανώνυμος Εταιρία Συμμετοχών (“Attica Group”) ανακοινώνει την απόκτηση του φορτηγού – οχηματαγωγού (Φ/Γ-Ο/Γ) πλοίου Clementine από την εταιρεία CLdN FERRIES NV, έναντι συνολικού τιμήματος Ευρώ 13,4εκατ. τοις μετρητοίς, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από ίδια κεφάλαια και δανεισμό από τραπεζικό ίδρυμα αλλοδαπής.

Το Clementine είναι το δεύτερο Φ/Γ-Ο/Γ πλοίο του Ομίλου Attica, έτους κατασκευής 1997, ολικού μήκους 162,49 μέτρων και ολικής χωρητικότητας 23,986 ΜΤ, έχει μεταφορική ικανότητα 2.307 μέτρων φόρτωσης ή 160 ασυνόδευτων φορτηγών οχημάτων και επιπλέον 458 Ι.Χ. αυτοκινήτων σε ειδικά διαμορφωμένα γκαράζ.

Με την απόκτησή του το πλοίο ναυλώθηκε στην εταιρεία CLdN FERRIES NV, στην οποία και θα παραμείνει ναυλωμένο έως και την 31.12.2023, δραστηριοποιούμενο στο εξωτερικό.”

close menu