Η Αττική Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση
Κλειστός λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος της Αττικής Οδού στην κατεύθυνση, από το Αεροδρόμιο προς τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού, από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 16/04 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 17/04.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί, με προορισμό τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του Κόμβου 15, στη συνέχεια στο φανάρι της Λ. Μαραθώνος να στρίψουν δεξιά και να κινηθούν για δύο (2) περίπου χλμ. επί της Λ. Μαραθώνος στην κατεύθυνση προς Ραφήνα έως τη διασταύρωση με την Οδό Πωγωνίου, όπου θα στρίψουν δεξιά ακολουθώντας τις πινακίδες «Προς Περιφερειακή Υμηττού» στην οποία θα εισέλθουν μέσω του Κόμβου Υ8 (Παλλήνης), χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων.
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις