Η Αττική Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα 17/06 το βράδυ έως τα ξημερώματα στην Αττική Οδό λόγω έργων συντήρησης.
Συγκεκριμένα:
Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος στην Αττική Οδό από τη Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας (Kόμβος 13) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να κάνουν χρήση της εισόδου της Λεωφόρου Πεντέλης (Kόμβος 12) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά, είτε να εξέλθουν στον Κόμβο της Λ. Κηφισίας (Kόμβος 11) μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο μέχρι την επόμενη έξοδο, στον Κόμβο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) είτε να εξέλθουν στην έξοδο της Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας (Κόμβος 13).
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καινούργια προγράμματα από τη Vodafone
- Κόντρα ΕΛΣΤΑΤ – Γιαννίτση για τα Greek Statistics: Τι απαντάει η Αρχή για το ΑΕΠ
- Youtube: Νέες λειτουργίες ζωντανών μεταδόσεων στοχεύουν στην αύξηση κοινού
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,6% στις αφίξεις και 1,8% στις διανυκτερεύσεις σε καταλύματα τον Ιούλιο 2025
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Ζήτησε 100.000 ευρώ από την Εθνική ομάδα μπάσκετ!
- ΕΛΕΤΑΕΝ σε ΥΠΕΝ: Ανάγκη για μεγαλύτερη έμφαση στα αιολικά
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στις 24 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα α’ εξαμήνου 2025
- Toyota: Ανακαλεί πάνω από 591.000 οχήματα στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος στο καντράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις