Η Αττική Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα το βράδυ 03/06 έως αύριο τα ξημερώματα στην Αττική Οδό, λόγω εργασιών συντήρησης.
Πιο συγκεκριμένα:
Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν από τον προηγούμενο Κόμβο της Λ. Κύμης (Κόμβος 10) ή εναλλακτικά να συνεχίσουν την πορεία τους προς Ελευσίνα, να κάνουν αναστροφή, να κινηθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, μέσω του κόμβου 7 της Λ. Δημοκρατίας, (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων), έως τον κόμβο 9 από όπου θα μπορούν να εξέρχονται προς τη Λ. Ηρακλείου.
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Βαρύ πρόστιμο σχεδόν 400 εκατ. ευρώ από Κομισιόν στην Ελλάδα για παράνομες επιδοτήσεις
- Μέση Ανατολή: Η Κίνα κατηγορεί τον Τραμπ ότι “ρίχνει λάδι στη φωτιά”
- Εθνική: Ανθεκτικές οι ελληνικές ΜμΕ στην διεθνή αβεβαιότητα – Αύξηση 4% στις πωλήσεις το 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 2,6% των επισκεπτών στα μουσεία το Φεβρουάριο
- Πτωτικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση σε διακίνηση επιβατών και οχημάτων στα λιμάνια το δ’ τρίμηνο
- ΔΥΠΑ: Από 18/6 οι αιτήσεις για δύο νέα προγράμματα κατάρτισης ανέργων σε Πάργα και Εβρο
- ΟΗΕ: Περικοπή 3.500 θέσεων εργασίας στην υπηρεσία για τους πρόσφυγες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις