Η Αττική Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αττική Οδό σήμερα το βράδυ 28/5 έως αύριο 29/5 τα ξημερώματα λόγω έργων συντήρησης.
Πιο συγκεκριμένα:
1. Κλειστός θα παραμείνει ο Ανατολικός Κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού από Αεροδρόμιο καθώς και από Ραφήνα από τον Α.Κ. Λεονταρίου (Κόμβος 16/Υ7) έως τον Κόμβο Δημοκρίτου (Κόμβος Υ3), συμπεριλαμβανομένων των εισόδων Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής.
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:
Όσοι έρχονται από Ραφήνα:
• Θα κατευθύνονται δεξιά προς Ελευσίνα (μέσω του συνδετήριου κλάδου του Κόμβου Λεονταρίου (Κόμβος Υ7) και στη συνέχεια θα εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), όπου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) για να κινηθούν προς την Περιφερειακή Υμηττού, ή
• Θα κατευθύνονται δεξιά προς Ελευσίνα (μέσω του συνδετήριου κλάδου του Κόμβου Λεονταρίου (Κόμβος Υ7) και στη συνέχεια θα εξέρχονται στην επόμενη έξοδο προς Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15), όπου μέσω αυτής και της Λ. Μεσογείων θα μπορούν να κατευθύνονται προς τα γειτονικά με την Περιφερειακή Υμηττού Προάστια ή τα Νότια Προάστια ή και προς Αθήνα / Κέντρο.
Όσοι έρχονται από Αεροδρόμιο – Μαρκόπουλο:
• Θα κινούνται προς Ελευσίνα και θα εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), όπου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) για να κινηθούν προς την Περιφερειακή Υμηττού, ή
• Θα κινούνται προς Ελευσίνα και θα εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) όπου μέσω αυτής και της Λ. Μεσογείων θα μπορούν να κατευθύνονται προς τα γειτονικά με την Περιφερειακή Υμηττού Προάστια ή τα Νότια Προάστια ή και προς Αθήνα / Κέντρο.
2. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος Δημοκρίτου (Κόμβος Υ3) της Περιφερειακής Υμηττού προς Χολαργό / Αγία Παρασκευή.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν από την επόμενη έξοδο Παπάγου (Κόμβος Υ2).
3. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος από τη Λ. Κηφισίας (Κόμβος 11) προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους εντός του κυκλικού Κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11 – «Δαχτυλίδι»), να εισέλθουν στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο όπου στη συνέχεια θα εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), για να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) προκειμένου να κινηθούν στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Spitogatos: Κατοικίες χαμηλής ενεργειακής απόδοσης εμφανίζουν εντονότερες αυξήσεις τιμών σε πολλές περιοχές
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,6% στον τζίρο των επιχειρήσεων το 2025 – Ισχυρή άνοδος σε Ορυχεία και Εκπαίδευση
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,5% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο – “Φωτιά” οι τιμές σε μοσχάρι, σοκολατοειδή και καφέ
- ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Διαθέσιμο το iOS 26.3 για μεταφορά σε Android και προώθηση ειδοποιήσεων σε τρίτους
- Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ ψήφισε κατά των δασμών στον Καναδά
- Αύξηση 9,8% στις πωλήσεις δ’ τριμήνου της Hermès χάρη στις τσάντες Birkin
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ερευνά πιθανή κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στο σιδηρόδρομο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








