Η Αττική Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα το βράδυ στην Αττική οδό λόγω εργασιών συντήρησης.
Συγκεκριμένα:
1. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 24/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 25/04/2024, η είσοδος από την Κάντζα (Κόμβος 17), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί από την Κάντζα με προορισμό το Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο, προκειμένου να εισέλθουν στην Αττική Οδό, μπορούν να επιλέξουν είτε την είσοδο από Λ. Μαραθώνος (Kόμβος 15), είτε την είσοδο από τον Kόμβο Γλυκών Νερών (Kόμβος Υ6), είτε την είσοδο από τον Kόμβο Παιανίας (Kόμβος 18).
2. Κλειστές θα παραμείνουν από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 24/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 25/04/2024, η έξοδος και η είσοδος Παπάγου (Κόμβος Υ2 Περιφερειακής Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο (Κόμβος Υ1 Περιφερειακής Υμηττού) στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο και στη συνέχεια να κατευθυνθούν προς Παπάγο μέσω της Λ. Αλίμου – Κατεχάκη, στρίβοντας δεξιά στα δεύτερα φανάρια που θα συναντήσουν.
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού εναντίον «συμμορίας» …
- Βορίζια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος των δύο τραυματιών
- Χρηστίδης προς Πιερρακάκη: Που πήγαν τα 250 εκατ. ευρώ της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ;
- ΕΛΑΣ: Δεκατέσσερις νεκροί σε 486 τροχαία τον Οκτώβριο, στην Αττική
- Κουτσούμπας: “Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι χρειάζονται στήριξη”
- Η λίστα με τα 51 καταστήματα των ΕΛΤΑ που βάζουν λουκέτο τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου
- Ρόδος: Στις 18 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα νέα έργα στο διεθνές αεροδρόμιο
- ΗΠΑ: Θέλουν αποκατάσταση των στρατιωτικών διαύλων επικοινωνίας με την Κίνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








