Στα άλλα ματς της ημέρας, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο, ενώ το Περιστέρι τη Μύκονο
Το ντέρμπι αιωνίων, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ξεχωρίζει από το αποψινό 12/10 πρόγραμμα της Greek Basketball League. Στα άλλα ματς της ημέρας, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο, ενώ το Περιστέρι τη Μύκονο.
Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο ΣΕΦ (19:00) τους «πράσινους» για το πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Greek Basket League.
Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από νίκες σε πρωτάθλημα και EuroLeague. Ο Ολυμπιακός κέρδισε Μαρούσι και Ντουμπάι, ενώ το “τριφύλλι” ΠΑΟΚ και Μπασκόνια.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τόμας Γουόκαπ, Κίναν Έβανς και Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ αμφίβολος είναι ο Εβάν Φουρνιέ, που δεν αγωνίστηκε με την Ντουμπάι. Αν ο Γάλλος προλάβει, τότε ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα χρειαστεί να «κόψει» έναν από τους ξένους του (Γουόρντ, Φουρνιέ, Λι, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Χολ, Νιλικίνα, Χολ).
Από πλευράς Παναθηναϊκού, δεν υπολογίζεται ο Ματίας Λεσόρ, ενώ ο Εργκίν Αταμάν θα πρέπει να «κόψει» δύο από τους οκτώ ξένους έτσι ώστε να διαμορφώσει την εξάδα του (Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις, Σορτς, Ερνανγκόμεθ, Χολμς, Γιούρτσεβεν, Όσμαν).
Η αυλαία της ημέρας ανοίγει στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Sunel Arena, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θέλει την τρίτη σερί νίκη της, μετά από αυτές με Κολοσσό Ρόδου και Ρίγα. Αντίθετα ο Πανιώνιος, μετά τις ήττες από Περιστέρι και Ουλμ, αναζητά αντίδραση. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 13:00.
Στις 16:00 το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Μύκονο. Οι γηπεδούχοι θέλουν το 2/2 στο πρωτάθλημα μετά το διπλό στη Γλυφάδα, ενώ οι νεοφώτιστοι παίζουν το πρώτο τους ματς στην ιστορία τους στην GBL.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Greek Basketball League:
Σάββατο, 11 Οκτωβρίου
Άρης – Κολοσσός Ρόδου 65-73
Προμηθέας Πάτρας – Μαρούσι 93-88
ΠΑΟΚ – Ηρακλής 84-82
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου
13:00 ΑΕΚ – Πανιώνιος
16:00 Περιστέρι – Μύκονος
19:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- HelleniQ Energy: Παρατείνεται έως τις 15 Νοεμβρίου η έκπτωση σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης
- Wall Street: Βουτιά άνω του 2% για τον Nasdaq – Amazon και Intel πυροδοτούν νέο sell-off στην τεχνολογία
- ΝΑΚΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Ομάν: Επιχείρηση διάσωσης 25 ναυτικών από φλεγόμενο πλοίο ανοιχτά του Μουσαντάμ
- Άρθρο 23 για τα «κόκκινα» δάνεια: Η απάντηση του υπ. Οικονομικών στις αντιδράσεις, αλλά αφήνει αναπάντητο το κρίσιμο ζήτημα της δικαστικής προστασίας
- Volkswagen: «Παγώνουν» οι εργασίες για το ηλεκτρικό Golf υπό το βάρος των περικοπών
- Γερμανία: Στο 2,8% υποχώρησε ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο – Κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








