Ελλάδα

Μπέος: Άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί η υδροδότηση στον Βόλο – Καταστράφηκε όλο το δίκτυο

Όλο το δίκτυο είναι κατεστραμμένο, τόνισε και εξήγησε ότι έχουν καταστραφεί ολοσχερώς οι πηγές στο βουνό του Πηλίου, που υδροδοτούν το 60% του Βόλου, όπως και τα αντλιοστάσια

Δραματικές καταστάσεις περιέγραψε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αναφορικά με την υδροδότηση της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Όλο το δίκτυο είναι κατεστραμμένο, τόνισε και εξήγησε ότι έχουν καταστραφεί ολοσχερώς οι πηγές στο βουνό του Πηλίου, που υδροδοτούν το 60% του Βόλου, όπως και τα αντλιοστάσια.

Δεν έχουμε πρόσβαση, έχουν κοπεί οι δρόμοι, σημείωσε και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει εκτίμηση για την αποκατάσταση της υδροδότησης. Ο κ. Μπέος ανακοίνωσε ότι νερό θα έρθει από τις 6 έως τις 11 το βράδυ σε συγκεκριμένες περιοχές και πως το βράδυ το νερό θα κόβεται καθώς θα πρέπει να γεμίζουν οι δεξαμενές.

Είναι τραγική η κατάσταση, ζητάω την κατανόηση των πολιτών, είπε και ανέφερε πως θα μοιράζεται εμφιαλωμένο νερό 24 ώρες το 24ωρο έξω από το δημαρχείο. Όσο για την ηλεκτροδότηση ανέφερε ότι μέχρι αργά το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί σε όλη την πόλη

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu