Το ακίνητο επί των οδών Χάρητος 3 και Σπευσίππου 6 πουλήθηκε 4,4 εκατ. ευρώ και απέδωσε κέρδος 1,4 εκατ. ευρώ
Η εταιρεία BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών ότι στις 30 Ιουλίου 2025 προχώρησε στην υπογραφή οριστικού συμβολαίου πώλησης του ιδιόκτητου τετραώροφου επαγγελματικού ακινήτου με υπόγειο και ημιυπόγειο, συνολικής επιφάνειας 851,51 τ.μ., που βρίσκεται επί των οδών Χάρητος 3 και Σπευσίππου 6 στην περιοχή του Κολωνακίου, του Δήμου Αθηναίων, έναντι συνολικού τιμήματος τεσσάρων εκατομμυρίων τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ (€ 4.400.000).
Η eταιρεία, είχε προβεί στην αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου τον Ιανουάριο του 2024 και θα καταγράψει κέρδος € 1,4 εκ. από την πώληση.
Η διευθύνουσα σύμβουλος της BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π., Άννα Αποστολίδου, , δήλωσε ότι η πώληση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου της εταιρείας, σύμφωνα με την επενδυτική της στρατηγική, και ότι στοχεύει στην αύξηση της απόδοσης των κεφαλαίων μέσω υπεραξίας των επενδυτικών ακινήτων της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Στο στόχαστρο της Γερουσίας ο Φάουτσι: Παραπομπή για περιφρόνηση του Κογκρέσου
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Ενημέρωση σχετικά με την εταιρεία ειδικού σκοπού Great Sea Interconnector
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








