ο χαρτοφυλάκιο επενδύσεων περιλαμβάνει 26 ακίνητα συνολικής επιφανείας 148 τ.μ.
Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. (η «Εταιρεία»), την 31η Ιουλίου 2023 προχώρησε σε δημοσίευση της Κατάστασης Επενδύσεων με ημερομηνία αναφοράς 30.06.2023, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 8/259/19.12.2002 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοινώνει ότι το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων της την 30.06.2023 περιλάμβανε 26 ακίνητα συνολικής επιφανείας 148 τ.μ. και εύλογης αξίας € 142 εκ., το οποίο αποτελείται από αποθήκες – logistics (49%), ξενοδοχεία (21%), γραφεία (27%) και λοιπά ακίνητα ( 3%).
Η αξία των ακινήτων της Εταιρείας παρουσίασε αύξηση € 5,8 εκ. ή κατά 4,3% έναντι της 31.12.2022 (€ 136 εκ.).
Η αύξηση αυτή οφείλεται κατά € 3,5 εκ. σε επενδύσεις που πραγματοποίησε η Εταιρεία κυρίως στον κλάδο των logistics και κατά € 2,3 εκ. σε αναπροσαρμογή της αξίας των ακινήτων.
Τα κέρδη από αναπροσαρμογή της αξίας των ακίνητων παρουσιάστηκαν κυρίως στους κλάδους των logistics και των ξενοδοχείων, όπου η BriQ επενδύει σταθερά κατά την τελευταία τετραετία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κυρανάκης: Δεν δαπανήθηκε ούτε ένα ευρώ για το sms οδικής ασφάλειας που στείλαμε στους πολίτες
- ΙΟΒΕ: Το «αισιόδοξο» και το «απαισιόδοξο» σενάριο για την οικοδομή μετά τον ΝΟΚ και τις αποφάσεις του ΣτΕ
- Ιρλανδία: Η αριστερή Κάθριν Κόνολι προηγείται ξεκάθαρα στις προεδρικές εκλογές
- Σαββόπουλος: Τελευταίο αντίο με τη «Συννεφούλα» κι ένα ευχαριστώ για το «στίγμα» του σε τέχνη και δημόσιο λόγο
- Ελαιόλαδο: Μέτρια προς καλή η φετινή παραγωγή – Μεταξύ 7 και 8 ευρώ το λίτρο στο ράφι
- Δημογραφικό: Σε 15 νομούς είχαμε περισσότερους θανάτους από γεννήσεις για πάνω από 41 χρόνια
- Λούλα ντα Σίλβα: Έχει πάψει να λειτουργεί ο ΟΗΕ – Δείτε τι έγινε στη Γάζα
- Φορολογικές δηλώσεις: Στόχος 2 εκατ. να είναι «αυτόματες» και με έκπτωση το 2026
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








