Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν δεν διευκρίνισε το χρονοδιάγραμμα της επίθεσης
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, απειλεί τόσο το Ισραήλ όσο και τις ΗΠΑ με «συντριπτική απάντηση» για επιθέσεις στο Ιράν και τους συμμάχους του.
Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ μιλά καθώς Ιρανοί αξιωματούχοι απειλούν όλο και περισσότερο να εξαπολύσουν ένα ακόμη χτύπημα κατά του Ισραήλ μετά τις αεροπορικές επιδρομές του στις 26 Οκτωβρίου στην Ισλαμική Δημοκρατία που είχαν στόχο στρατιωτικές βάσεις και άλλες τοποθεσίες και σκότωσαν τέσσερις Ιρανούς στρατιώτες. Αυτά τα πλήγματα ήταν μια απάντηση στην επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους του Ιράν την 1η Οκτωβρίου στο Ισραήλ.
«Οι εχθροί, είτε το Σιωνιστικό καθεστώς είτε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, θα λάβουν σίγουρα μια συντριπτική απάντηση για αυτό που κάνουν στο Ιράν και στο ιρανικό έθνος και στο μέτωπο της αντίστασης», δηλώνει ο Χαμενεΐ σε βίντεο που κυκλοφόρησαν από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν.
Ο ανώτατος ηγέτης δεν διευκρίνισε το χρονοδιάγραμμα της επίθεσης, ούτε το εύρος.
Ο 85χρονος Χαμενεΐ είχε ακολουθήσει μια πιο προσεκτική προσέγγιση σε προηγούμενες δηλώσεις του, λέγοντας ότι οι αξιωματούχοι θα σταθμίσουν την απάντηση του Ιράν και ότι η επίθεση του Ισραήλ «δεν πρέπει να υπερτονίζεται, ούτε να υποβαθμίζεται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις του Οκτωβρίου 2025
- Καινούργια προγράμματα από τη Vodafone
- Κόντρα ΕΛΣΤΑΤ – Γιαννίτση για τα Greek Statistics: Τι απαντάει η Αρχή για το ΑΕΠ
- Youtube: Νέες λειτουργίες ζωντανών μεταδόσεων στοχεύουν στην αύξηση κοινού
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,6% στις αφίξεις και 1,8% στις διανυκτερεύσεις σε καταλύματα τον Ιούλιο 2025
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Ζήτησε 100.000 ευρώ από την Εθνική ομάδα μπάσκετ!
- ΕΛΕΤΑΕΝ σε ΥΠΕΝ: Ανάγκη για μεγαλύτερη έμφαση στα αιολικά
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στις 24 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα α’ εξαμήνου 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις