Πρόσωπα

Χαρπαντίδης – Αργυρός: Συνεταιρισμός έκπληξη από το κορυφαίο στέλεχος επιχειρήσεων και τον τραγουδιστή

Οι δύο άνδρες συνέστησαν την εταιρεία ZEBO HOLDING Ι.Κ.Ε.

Δύο γνωστά ονόματα στον χώρο των επιχειρήσεων και του θεάματος ο Χρήστος Χαρπαντίδης, που έχει συνδέσει το όνομά του με την παγκόσμια επιτυχία της Παπαστράτος  και της Philip Morris και ο Παύλος Αργυρός δίδυμος αδελφός του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού συνεταιρίστηκαν, συστήνοντας κοινή εταιρεία.  Πρόκειται για την εταιρεία με την επωνυμία «ZEBO HOLDING ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ZEBO HOLDING Ι.Κ.Ε.», στην οποία διαχειριστές είναι τα δύο προαναφερόμενα πρόσωπα.

Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών χαρτοφυλακίου, δηλαδή είναι μια holding εταιρεία που θα μπορεί να συμμετέχει σε άλλες εταιρείες και να διαχειρίζεται διάφορα περιουσιακά στοιχεία, όπως μετοχές χρεόγραφα ακίνητα κλπ.

Μέτοχοι δεν είναι τα παραπάνω φυσικά πρόσωπα, αλλά δύο νομικά πρόσωπα που κατέχουν από 50% το κάθε ένα. Η K Zeus Holding, συμφερόντων Κωνσταντίνου Αργυρού και η Bont Holding συμφερόντων Χρήστου Χαρπαντίδη. Η Bont Holding συστάθηκε τον Μάρτιο του 2023 από τον Χρήστο Χαρπαντίδη, ο οποίος εισέφερε τη συμμετοχή του στην εταιρεία «MYATHLETE ΙΚΕ», η οποία διαχειρίζεται το myathlete, το πρώτο διεπιστημονικό κέντρο προσωποποιημένης άσκησης και διατροφής στην Ελλάδα. Ως γνωστόν ο Χρήστος Χαρπαντίδης έχει αδυναμία στην άθληση και στην υγιεινή διατροφή. Το κέντρο συστάθηκε στη Γλυφάδα και παρέχει μεταξύ άλλων υπηρεσίες εργομέτρησης (myergo), προπόνησης (mytraining) και διατροφής (mynutrition) με στόχο τη βελτίωση και μεγιστοποίηση της υγείας, της φυσικής κατάστασης ή αθλητικής απόδοσης καθώς και την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Η έδρα της νεοσύστατης εταιρείας είναι στο Κολωνάκι, στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ, όπου διαμένει ο Κων. Αργυρός και όπου οι περίοικοι τον βλέπουν συχνά με αθλητική περιβολή λόγω του ότι γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά.

Στ. Ζαγκανάς 

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu