Ο Γενικός Δείκτης καταγράφει άνοδο 0,24% στις 1.461,07 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 18,2 εκατ. ευρώ
Μετά από δυο ημέρες κατοχύρωσης κερδών, οι αγοραστές επέστρεψαν στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αλλά με επιφυλακτικότητα και επιλεκτικές επιλογές σε τίτλους και με τον Δείκτη να ξεπερνά τις 1.460 μονάδες.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει άνοδο 0,24% στις 1.461,07 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 18,2 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 7 εκατ. τεμάχια (με πακέτο 5,2 εκατ. στην Eurobank, αξίας 11,7 εκατ. ευρώ).
Κέρδη 0,27% καταγράφει και ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE, κινούμενος στις 3.564,52 μονάδες, ο FTSEM της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά -0,04% στις 2.298,89 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης κινείται ανοδικά με +0,10% στις 1.291,67 μονάδες.
Ως προς το ταμπλό, με ήπια κέρδη 1,10% και 1,40% αντίστοιχα, κινούνται ΕΛΛΑΚΤΩΡ και Aegean, με τις ΓΕΚ Τέρνα, Helleniq Energy, Titan, Coca Cola, Jumbo, Metlen, ΕΛΧΑ, Motor Oil, Viohalco, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα , Σαράντη, ΟΤΕ και ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή να κινούνται ήπια ανοδικά.
Στον αντίποδα, ήπια πτωτικά κινούνται οι Lamda, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Eurobank, ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ, χωρίς όμως καμία να κινείται πάνω από το -0,9%. Χωρίς μεταβολή είναι οι Autohellas, Cenergy και ΟΠΑΠ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αίτημα στις ΗΠΑ από το Πακιστάν για χρηματοδοτική “ανάσα” 10 δισ. δολαρίων
- Ψηφιακό κτηματολογικό “έμφραγμα” στη Ρουμανία από επίθεση χάκερ
- Νέος πρόεδρος στα ΕΛΤΑ ο Κωνσταντίνος Μασσέλος
- Ανακοινώνονται την Πέμπτη 23/07 οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
- Χέγκσεθ: $37,5 δισ. το κόστος του πολέμου, θέλω $90 δισ. ακόμα
- ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΕ - Ημερομηνία Ανακοίνωσης Αποτελεσμάτων Β΄ Τριμήνου 2026
- Πράσινο φως για νέο σύγχρονο πολυχώρο ψυχαγωγίας στα Γρεβενά
- Στο υπουργείο Παιδείας και Αθλητισμού περνά το Κωπηλατοδρόμιο από το υπ. Οικονομικών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








