Τα νομικά πρόσωπα θα έχουν δικαίωμα, εντός ενός μήνα από την έναρξη ισχύος του νόμου, να επανυποβάλουν πρόταση για ρύθμιση
Δεύτερη ευκαιρία ρύθμισης οφειλών νομικών προσώπων προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία δίνεται με διάταξη, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο «Ενίσχυση της Κεφαλαιαγοράς και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, το οποίο βρίσκεται προς ψήφιση στη Βουλή.
Με τον τρόπο αυτό, υποστηρίζεται σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων προκειμένου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με πιο ευνοϊκούς όρους.
Ειδικότερα, η διάταξη αφορά σε νομικά πρόσωπα που είχαν ενταχθεί σε ρύθμιση οφειλών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Εξωδικαστικού Μηχανισμού με βάση τον αλγόριθμο υπολογισμού του εύλογου ποσοστού κέρδους, αλλά αποκλείστηκαν λόγω μη καταβολής τριών τουλάχιστον δόσεων.
Τα νομικά πρόσωπα θα έχουν δικαίωμα, εντός ενός μήνα από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, να επανυποβάλουν πρόταση για ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο και φορείς κοινωνικής ασφάλισης, λαμβάνοντας νέα πρόταση ρύθμισης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέος εξοπλισμός 531.000 ευρώ για τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Μεγαλόπολη
- Σταθερά για 5ο μήνα τα πράσινα τιμολόγια του ΗΡΩΝ τον Αύγουστο
- Η Τράπεζα της Ινδίας κρατά αμετάβλητα τα επιτόκια παρά τις παγκόσμιες πιέσεις
- Ξανά νόμιμος και με τη βούλα της Ευρώπης ο φορέας που πληρώνει τους αγρότες
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Αγορά Ιδίων Μετοχών
- PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΕ - ΑΓΟΡΕΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ξεκινούν τη Δευτέρα 03/08 οι συνομιλίες Τραμπ με το Ιράν χωρίς τελεσίγραφα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








