Επιχειρήσεις

Deloitte Academy: Αποκλειστική συνεργασία με την Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute (EAISI)

Για τη δημιουργία ενός καινοτόμου Executive Program για Data Science και AI

Μνημόνιο συνεργασίας, για τη δημιουργία ενός καινοτόμου Executive Program on Data Science & AI, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των στελεχών της ελληνικής αγοράς στην επαναστατική τεχνολογία που αλλάζει τα δεδομένα στην παγκόσμια αγορά, υπέγραψαν η Deloitte Academy και το Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute (EAISI).

Το πρόγραμμα παρουσίασαν σε στελέχη της αγοράς και δημοσιογράφους στα γραφεία της εταιρείας με την παρουσία του Carlo van de Weijer, General Manager του EAISI και του Joren Lokkerbol, διευθυντή του Executive Program on Data Science and AI του EAISI.

Το Eindhoven AI Systems Institute (EAISI) συνεργάζεται από φέτος με την Deloitte Ελλάδος για τη δημιουργία νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην data driven επιχειρηματικότητα και απευθύνεται σε Business και Tech Experts, ώστε να αναπτύξουν ένα στιβαρό πλάνο υιοθέτησης της τεχνητής νοημοσύνης στην επιχείρησή τους.

H Νίκη Συροπούλου, Leader της Deloitte Academy δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Η τεχνητή νοημοσύνη θα διαδραματίσει αναμφίβολα καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος κάθε επιχείρησης. Η συνεργασία μεταξύ της Deloitte και του EAISI φέρνει στην ελληνική αγορά ένα μοναδικό Executive Program που συνδυάζει την τεχνογνωσία της Deloitte στον κλάδο με την εμπειρία του EAISI στην έρευνα και την εκπαίδευση στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Στόχος μας είναι οι επαγγελματίες να εξοπλιστούν με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διαπρέψουν σε ένα ΑΙ μέλλον».

Ο Γιώργος Φράγκος, Partner, Consulting, Human Capital Leader, Deloitte Ελλάδος δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συνεργασία με το Eindhoven AI Systems Institute για το επικείμενο Executive Program σε Data Science & AI που απευθύνεται σε Senior Leaders στην ελληνική αγορά, ώστε να αποκτήσουν cutting-edge skills και να ανταγωνιστούν με ίσους όρους στο παγκόσμιο ανταγωνιστικό σκηνικό σε μια ψηφιακή εποχή που οδηγεί την τεχνολογική εξέλιξη και την καινοτομία».

Αποκλειστική συνεργασία Deloitte Academy - Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute (EAISI) για τη δημιουργία ενός καινοτόμου Executive Program για Data Science & AI

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu