Σκοπός των έκτακτων κρίσεων, σε συνέχεια αυτών στις 10/1/2025, είναι η υλοποίηση της Nέας Δομής Δυνάμεων στο πλαίσιο της "Ατζέντας 2030"
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ζήτησε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, την πραγματοποίηση έκτακτων κρίσεων στους βαθμούς του Ταξίαρχου Στρατού Ξηράς, Αρχιπλοίαρχου ΠΝ, Ταξίαρχου Πολεμικής Αεροπορίας, όπως επίσης στους βαθμούς του Συνταγματάρχη, Πλοίαρχου ΠΝ και Σμήναρχου, για όσους Αξιωματικούς έχουν ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
Σκοπός των έκτακτων κρίσεων, σε συνέχεια αυτών στις 10/1/2025, είναι η υλοποίηση της Nέας Δομής Δυνάμεων στο πλαίσιο της «Ατζέντας 2030», ο εξορθολογισμός του αριθμού των ανώτατων και ανώτερων Αξιωματικών, η προσαρμογή στις σύγχρονες επιχειρησιακές απαιτήσεις και η επίσπευση των μεταρρυθμίσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τον Βασίλη Φλωρίδη, αδελφό του υπουργού Δικαιοσύνης, ανέδειξαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
- COSMOTE TELEKOM: Στηρίζει τους συνδρομητές της σε Σπάτα, Ραφήνα & Ιεράπετρα
- Έκλεισε και επίσημα η συμφωνία εξαγοράς της Δωδώνη από τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία
- Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από και προς Ραφήνα
- Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Ιεράπετρα
- 57 απεγκλωβισμοί από την πυρκαγιά στο Πικέρμι – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Μαραθώνος
- Tambour Bushido Automata: Συνδυασμός τέχνης, ακρίβειας και προσωπικότητας
- Σύλληψη και του επικεφαλής του Τελωνείου Μαυροματίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις