Το τρίτο συνέδριο της έκδοσης για τη μόδα, τη βιωσιμότητα και το επιχειρείν
Πώς χτίζεται μια επίδειξη μόδας; Πού συναντά η δημιουργική κληρονομιά την καινοτομία; Ποιες είναι οι νέες βιώσιμες πρακτικές και που βρίσκεται η γυναικεία ενδυνάμωση; Γιατί η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη εξακολουθούν να αποτελούν στοιχήματα και τι ορίζει ένα άτομο ως Change Maker σήμερα;
Το συνέδριο Change Makers III της Vogue Greece έρχεται ξανά για να λύσει αυτές τις απορίες, στις 5 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το παρόν της μόδας συναντά το μέλλον της, και οι πρωταγωνιστές, οι άνθρωποι-κλειδιά της βιομηχανίας, ανεβαίνουν στη σκηνή για να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις σχετικά με τη μόδα, τον πολιτισμό, την καινοτομία, τη διαφορετικότητα, αλλά και ιστορίες δημιουργίας και ζωής που άλλαξαν και αλλάζουν τη βιομηχανία.
Στο συνέδριο θα βρίσκονται κάποια από τα πιο επιδραστικά ονόματα της σύγχρονης μόδας: Η fashion designer, philanthropist, συγγραφέα και δημιουργό του wrap dress, Diane Von Furstenberg, η ηθοποιός και μοντέλο Marisa Berenson, εγγονή της Elsa Schiaparelli και μούσα της αμερικανικής Vogue, η πρωτοπόρος fashion designer και artist Iris Van Herpen, η καινοτόμος Ελληνίδα Μαίρη Κατράντζου, founder και creative director του brand Mary Katrantzou και creative director του οίκου BVLGARI στα Leather Goods & Accessories, η Sandra Choi, creative director του αγαπημένου οίκου Jimmy Choo, ο ανερχόμενος Casey Cadwallader, που αναλαμβάνει την κληρονομιά του Thierry Mugler στον οίκο Mugler, και άλλες σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της μόδας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λούση Σίμχα: Νέα Financial Director στην Premia Hotelinvest
- CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας Ν. 3556/2007: Γνωστοποίηση σημαντικής μεταβολής δικαιωμάτων ψήφου.
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωαγορές: Στο κόκκινο οι δείκτες, βαρίδι η HSBC – Πτώση σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη
- Saudi Aramco: Αυξάνει τις προσφορές πετρελαίου στην Ευρώπη καθώς αποκαθίστανται οι προμήθειες
- Κόκκαλης: Αγορές μετοχών 3,66 εκατ. ευρώ της Intracom μέσα σε εννέα ημέρες
- Orilina Properties: Ξεκίνησε η απορρόφηση της θυγατρική Γερανίου Αναπτυξιακή
- Εκλογές στο Ισραήλ: Σφοδρές αλληλοκατηγορίες Νετανιάχου και Αμπάς για νοθεία – Παρέμβαση της αντιπολίτευσης
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








