Επεκτείνεται το σύστημα κατάθεσης αμοιβών μηχανικών και με χρέωση λογαριασμού, αντί μόνο μετρητών, ενώ από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 θα παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας της συναλλαγής «Αμοιβές Μηχανικών» μέσω των εναλλακτικών καναλιών i-bank της Εθνικής Τράπεζας (Internet Banking).
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, «η συνεργασία μας με την Εθνική Τράπεζα για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι μηχανικοί, έφερε αποτελέσματα. Οι διευκολύνσεις αυτές έπρεπε να προσφέρονται ήδη στους μηχανικούς και με γόνιμη συνεργασία καταφέραμε να γίνει πράξη».
Επεσήμανε επίσης, ότι «παρακολουθούμε καθημερινά τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα capital controls και θα παρεμβαίνουμε για τη διευκόλυνση των συναδέλφων μηχανικών, πιέζοντας του αρμόδιους φορείς για άμεσες λύσεις».
Όπως ανακοινώθηκε, η εξέλιξη αυτή επήλθε ύστερα από επιστολή του προέδρου του ΤΕΕ τον Ιούλιο και τις γόνιμες επαφές της διοίκησης και στελεχών του Τεχνικού Επιμελητηρίου με διευθυντικά στελέχη της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος που ακολούθησαν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το πετρέλαιο έβαλε φωτιά στις ευρωπαϊκές αγορές
- Η αγορά «αδειάζει» τον Μπέσεντ: Τριπλασιάζει τις επαναγορές χρέους στα 6 δισ. δολάρια, αλλά οι αποδόσεις ανεβαίνουν
- Φυσικό αέριο: Πάνω από τα 80 ευρώ το TTF – Στα υψηλότερα επίπεδα από το 2023
- Το ένα τρίτο του πετρελαίου του Κόλπου εξακολουθεί να «λείπει» παρά τις σκοτεινές διελεύσεις
- Ψάλτης: Η συνεργασία με τη UniCredit δείχνει τον δρόμο για το ελληνικό επιχειρείν
- ΔΑΑ: Άνοδος επιβατών, αλλά χαμηλότερα έσοδα και κέρδη στο α΄ εξάμηνο – Επενδύσεις επέκτασης €950 εκατ. έως το 2030
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Πρόσκληση σε Τηλεδιάσκεψη για τα Οικονομικά Αποτελέσματα 1ου Εξαμήνου 2026
- UNIBIOS Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 09.09.2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








