Ο υπουργός ΥΠΟΜΕ συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τους Δημάρχους των περιοχών της Αχαΐας και της Ηλείας
Ενημερωτική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τους Δημάρχους των περιοχών της Αχαΐας και της Ηλείας, από τις οποίες θα διέρχεται ο Αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, πραγματοποίησαν, σήμερα, στο Υπουργείο, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Δημήτρης Αναγνώπουλος, ενόψει της προγραμματισμένης παράδοσης του Αυτοκινητοδρόμου στην κυκλοφορία, στις 31 Ιουλίου 2025.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, οι Δήμαρχοι Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, Ήλιδας Χρήστος Χρηστόπουλος, Πηνειού Αλέξιος Καστρινός και Πύργου Στάθης Καννής, καθώς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. Παναγιώτης Παπανικόλας.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκε το πλαίσιο της λειτουργίας του Αυτοκινητόδρομου, ενώ συζητήθηκαν ειδικότερα θέματα που αφορούν στις τοπικές κοινωνίες, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και συνδεσιμότητας στην περιοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Pizza Fan: Προφυλάκιση ιδιοκτήτη και συζητήσεις η πώληση της εταιρείας και η διάσωση θέσεων εργασίας
- 28η Οκτωβρίου: Στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, μαθητική στην Αθήνα. Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλεται η λειτουργία έξι σταθμών του μετρό
- Κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες και κίνδυνο πλημμυρών. Ποιες περιοχές πλήττονται
- Ισραήλ: Εκλογικό θρίλερ χωρίς ξεκάθαρο νικητή
- Λούση Σίμχα: Νέα Financial Director στην Premia Hotelinvest
- CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας Ν. 3556/2007: Γνωστοποίηση σημαντικής μεταβολής δικαιωμάτων ψήφου.
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








