Με αφορμή την ανακοίνωση της κυβέρνησης περί παραχώρησης του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό με την δέσμευση του δημοσίου να χρηματοδοτήσει ενεργειακή αναβάθμιση και υποδομές
Μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τη παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Ολυμπιακό και την αναφορά ότι γίνεται στα πρότυπα της συμφωνίας του γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο τελευταίος δεν άφησε ασχολίαστη την λεπτομέρεια της ανακοίνωσης. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η πολιτεία θα πληρώσει για την ενεργειακή αναβάθμιση και τις υποδομές του ΣΕΦ ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε με τον Παναθηναϊκό, όπου την αναβάθμιση του γηπέδου επιβαρύνθηκε ο σύλλογος και ο επιχειρηματίας.
Οπότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε στα social media: «Φαντάζομαι ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα μεριμνήσει έστω και με καθυστέρηση ώστε και ο Παναθηναϊκός να πάρει τα λεφτά που έβαλε για ενεργειακή αναβάθμιση και υποδομές στο ΟΑΚΑ».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στο G7 η προσοχή με παρόντα τον Τραμπ
- Τέταρτη σερί ημέρα ανόδου για τον χρυσό μετά την προκαταρκτική συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Σε τροχιά ανόδου οι ασιατικές αγορές με ιστορικό υψηλό για τον Nikkei
- Η Τράπεζα της Ιαπωνίας αύξησε τα επιτόκια στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 31 ετών
- Το πετρέλαιο ανακάμπτει λόγω ανησυχιών για τη συμφωνία ειρήνης μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν
- Συμφωνία με ανοιχτά μέτωπα ΗΠΑ και Ιράν
- Wall Street: Κλείσιμο με ιστορικό υψηλό για τον Dow Jones λόγω Μέσης Ανατολής
- Ματσάρα στο Λος Άντζελες: Ιράν και Νέα Ζηλανδία μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









