Mε φόντο την πρόσφατη σύμπραξη με ισπανική εταιρεία για έργα στον Πειραιά
Προσθήκες λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες στη διοικητική πυραμίδα της εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων DKG Development, η οποία έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια πλήθος οικιστικών έργων, αλλά και αναπτύξεις φιλοξενίας.
Πιο πρόσφατη συνεργασία σε αυτόν τον τομέα είναι αυτή με ισπανική εταιρεία για την κατασκευή ξενοδοχείου-επιπλωμένων διαμερισμάτων στην περιοχή του Πειραιά.
Πρόκειται για τον Φίλιππο Νικολακόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται από την εταιρεία «ο Φίλιππος Νικολακόπουλος εντάχθηκε στην ομάδα πωλήσεων της DKG Development, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στα Εμπορικά Ακίνητα και τα FMCG, ο Φίλιππος είναι έμπειρος ηγέτης που ειδικεύεται στη διαπραγμάτευση, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό και τη στρατηγική πωλήσεων».
Το συγκεκριμένο στέλεχος έχει σπουδάσει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, ενώ έχει θητεύσει σε εταιρείες του κλάδου όπως η IWG και η Engel & Volkers.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΕΗ: Αυτός είναι ο σχεδιασμός για το νέο data center στην Κοζάνη
- Παρασκηνιακό κράτος, «απαίδευτοι» υπουργοί
- Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”: 1,99 εκατ. επιβάτες τον Ιανουάριο – Στο +8,6% η συνολική κίνηση
- Αναστάσιος Ναούμ: Νέος CCO της αλυσίδας ξενοδοχείων Bluegr
- ΕΔΕ για τις συνθήκες του δυστυχήματος με τους μετανάστες στη Χίο
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Μηνιαία Εξέλιξη Κίνησης_Ιανουάριος 2026
- Κοντά στο όριο των 70.000 δολαρίων το Bitcoin μετά την πτώση 3%
- Πολύτιμα μέταλλα και πετρέλαιο υποχωρούν καθώς οι παγκόσμιες εντάσεις χαλαρώνουν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








